Kolumna

Sklapat će milijunske poslove – volonterski

Foto: 'boris scitar'
Sklapat će milijunske poslove – volonterski
28.07.2010.
u 12:00
Bivši predsjednik Mesić potvrdio je svoj novi angažman ističući kako će u Nadzornom odboru Ingre – “volontirati”.
Pogledaj originalni članak

Stjepan Mesić ipak je imenovan u Nadzorni odbor Ingre u kojem će iskoristiti svoja poznanstva s čelnim ljudima “za sklapanje budućih unosnih poslova” na Bliskom istoku i u zemljama sjeverne Afrike, poručio je glasnogovornik tvrtke Danko Došen. Bivši predsjednik Mesić potvrdio je svoj novi angažman ističući kako će u Nadzornom odboru Ingre – “volontirati”. Bio bi i red da im se nekako oduži pošto mu je upravo Ingra s nekoliko stotina tisuća kuna financirala predsjedničku kampanju 2005. godine

Sanaderovo osiguranje isplovilo na more
Ivo Sanader isplovio je, kako piše Nacional, jahtom “Malo vitra” iz Splita prema Braču i Hvaru. Lijepo od njega što je i ove sezone pripadnicima svog osiguranja priuštio ljetovanje na Jadranu.

Popili šampanjac vrijedan 110 tisuća kuna
Ivan Gospodnetić, vlasnik restorana Gariful na Hvaru, može se pohvaliti da je večeru za pet osoba naplatio 264 tisuće kuna ili više nego 52 tisuće po glavi! Bakanalije su uključivale kavijar beluga i jastoge u vrijednosti od osamdeset tisuća kuna, ali veći dio računa ipak je otišao na dvije butelje vina Chateau d’Yquem iz 2001., po 37 tisuća svaka, i trolitreni ‘White Gold Jeroboam’ Dom Perignon naplaćen 110 tisuća kuna. E pa živjeli!

Sumnjivi sudac zamalo je postao gradonačelnik Daruvara
Bruno Marić, nogometni sudac kojeg je njemačka policija stavila na crnu listu zbog sumnje u namještanje utakmice Dinamo – Hajduk, samo nekoliko dana poslije nastupa u Maksimiru imao je u svibnju 2009. i drugi važan nastup. Kao predsjednik HDZ-a u Daruvaru Marić je bio kandidat stranke za gradonačelnika, ali mu ni televizijski nastup u finalu kupa nije pomogao jer je na lokalnim izborima završio tek na skromnom trećem mjestu. Nije mu pomoglo ni tadašnje hvalisanje kako je jedan od naših najboljih sudaca i kako se trudi na terenu biti “nevidljiv”. Birači ga nisu prepoznali, ali istražiteljima se nije uspio sakriti.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

KU
kumajela
20:23 28.07.2010.

Staroga treba izolirati. Promotrite fotografiju. Grozim se ove pojave. Opasan je i štetan. Tko zna kakvu katastrof još može prouzročiti.

DE
deoderi
21:41 28.07.2010.

Bude li im Stipa pomagao kao što je pomagao Podravci ili KIO, stvarno će se usrećiti. Bolje bi im bilo da ga plaćaju da ništa ne radi - manje će štete napraviti. Nakon dužeg vremena čitam da je netko nekoga pošteno počastio i to iz vlastitoga džepa. Svaka čast gosp. Gospodnetić! U slast vam bilo!

SO
sotokuco
18:51 29.07.2010.

Je li to onaj Mesić što je pjevao ustaške pjesme, sada je partizan, kojem smo kupili vilu i hoće ljetovati muhte. Nije li ga sram od većine građana Hrvatske.