SLAVNA GLUMICA PRIZNAJE

Sijeda vlas rasplakala Jennifer Aniston

08.02.2009.
u 11:25
Pogledaj originalni članak

Glumica Jennifer Aniston ili, kako je mnogi mediji vole nazivati, holivudska ljepotica, u intervjuu za jedan američki TV show priznala je kako je skoro zaplakala kada je otkrila da na glavi ima sijedu vlas.

Poznata zvijezda serije Prijatelji nedavno je navršila četrdeset godina te je kazala kako se nikada nije osjećala tako dobro. No, sijede vlasi ipak su joj pokvarile raspoloženje:
- Našla sam stvarno dugu sijedu vlas i to mi je potpuno pokvarilo raspoloženje - priznaje glumica.

- Čim sam je primijetila, zaista nisam mogla a da se ne zapitam koliko ih još ima na mojoj glavi? I moram priznati da su mi zbog tog saznanja zasuzile oči - iskreno otkriva Aniston.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr