Humanitarno: Posjet Dječjem domu I. G. Kovačić

Zvijezde obišle štićenike akcije “Korak u život”

Foto: goran stanzl/pixsell
Zvijezde obišle štićenike akcije “Korak u život”
24.11.2009.
u 16:46
Inicijativa za stipendiranje djece koja znanjem žele koračati kroz život pokrenuta je prošle godine, a kumovi su joj Severina, Ivano Balić, Slaven Bilić i Gordan Kožulj.
Pogledaj originalni članak

Upoznala sam dosta vršnjaka koji žive u domu Ivan Goran Kovačić, a posebno me se dojmio Damir koji je iskoristio pruženu priliku i upisao Pravni fakultet. Divan je! – rekla je Franka Batelić. Ona je zajedno s drugim sudionicima showa “Ples sa zvijezdama” jučer posjetila djecu i mlade bez adekvatne roditeljske skrbi, štićenike humanitarne akcije “Korak u život”. Inicijativa za stipendiranje djece koja znanjem žele koračati kroz život pokrenuta je prošle godine, a kumovi su joj Severina, Ivano Balić, Slaven Bilić i Gordan Kožulj. Upravo je on svoje rasplesane prijatelje doveo u dječji dom. Druženje je propustio samo Frankin plesni partner Ištvan Varga.

– Bolestan je! Doma je u Svetoj Nedelji pa ovog tjedna još nismo održali ni jednu probu, ali znam da će sve dobro završiti. Mora se dići iz kreveta i ozdraviti! – našalila se 18-godišnja pjevačica Franka Batelić.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.