Proboj na estradu

Zvijezda "Supertalenta", Nina Kraljić snimila je singl

Foto: Nova TV
Zvijezda "Supertalenta", Nina Kraljić snimila je singl
10.05.2010.
u 20:30
Pjesma “Kaži mi” ispunjenje je sna djevojke iz Lipovljana, koja od malih nogu uživa u glazbi. Iako ima obveza u srednjoj glazbenoj školi, gdje se školuje za opernu pjevačicu, Nina je na svom prvijencu radila poput prave profesionalke.
Pogledaj originalni članak

Nina Kraljić (17) iz Lipovljana, koja je došla do finala prošlogodišnjeg showa “Supertalent”, snimila je svoju prvu pjesmu pod naslovom “Kaži mi”.  Mlada pjevačica koju su prozvali “hrvatskom Susan Boyle” nakon fenomelne izvedbe pjesme “I Dream a Dream” u showu Nove TV, iznimo je zadovoljna što je pjesma napravljena u pop-rocku stilu, koji joj najviše odgovara. Glazbu i tekst potpisao je Saša Jungić, gitarist grupe Ramirez, a produkcijski dio odradio je uigrani dvojac iz Elementala Shot i Erol. Pjesma “Kaži mi” ispunjenje je sna djevojke iz Lipovljana, koja od malih nogu uživa u glazbi. Iako ima obveza u srednjoj glazbenoj školi, gdje se školuje za opernu pjevačicu, Nina je na svom prvijencu radila poput prave glazbene profesionalke. U “Supertalentu” je rekla da bi jednog dana željela studirati na prestižnoj londonskoj Royal Academy of Music, čiji su je profesori već nekoliko puta gledali. Do eventualnog odlaska na Otok Nina će pokušati osvojiti i hrvatsku publiku

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.