prije 3 godine

Elena je danas svjetska senzacija, a sjećate li se njezinog prvog nastupa?

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
20.10.2018.
u 08:00
Elenin nastup u Supertalentu ima 5,7 milijuna pregleda, a to nije prvi put da je javno nastupala. Prije 3 godine pjevala je i u RTL-ovom showu 'Zvjezdice'.
Pogledaj originalni članak

Maja Šuput nije nimalo dvojila treba li stisnuti zlatni gumb kad je čula Elenu Brnić i njenu emotivnu izvedbu pjesme Rachel Platten “Fight Song”.

Ova talentirana 13-godišnjakinja anđeoskim glasom rasplakala je Maju koja joj je osigurala prolaz u polufinale showa Supertalent. Uskoro je video njezine izvedbe na Supertalentu završio na Facebook stranici Got Talent Global, ima 5,7 milijuna pregleda i Elena je postala svjetska senzacija.

– Ona gleda te brojke raširenih očiju i nije sigurna je li to nešto dobro ili loše. Onda sam joj objasnila da je to za nju izvrsno – priča nam Elenina mama Ivana. Dodaje kako je Elena još uvijek u šoku što je dobila direktan prolaz u polufinale.

– Ona je zbilja još dijete u pravom smislu i ne doživljava kao da se to zbilja njoj dogodilo niti se svima hvali s time – kaže mama. Tremu na pozornici nikada nije imala, a mami je rekla da je na audiciji za Supertalent imala samo pozitivnu tremu. Što joj je Maja Šuput rekla nakon nastupa, Elena je odlučila zadržati samo za sebe.

– Elena pjevuši od malena, sve je držala kao mikrofon, pa čak i kruh. Od koga je naslijedila taj talent, zbilja ne znam, jer osim njezinih starijih sestara koje lijepo pjevaju, nitko u obitelji nije baš tako raspjevan – kaže mama Ivana.

Elena je učenica osmog razreda i njezina jedina želja u vezi nastavka školovanja je da ono bude vezano uz glazbu.

– Elena sama bira pjesme za svoje nastupe i prijavljuje se sama, mi smo joj podrška u svemu, kao i njezin krug prijatelja koji su je pratili na audiciju Supertalenta. Najviše zbog njih je htjela dobro otpjevati na audiciji – ispričala nam je Elenina mama. Prvi put na televiziji nastupila je u RTL-ovim Zvjezdicama, a nakon toga u showu Tvoje lice zvuči poznato. Pjevala je Beyoncéinu pjesmu s Majom Bajamić i već je tada očarala publiku, a njoj se ispunila velika želja da zapjeva s Majom Bajamić. 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

PR
prohujalo
09:22 20.10.2018.

Ne,ne sjaćam je se. Osim prvog sada uopće ne pratim te Supertalente ,zvijezde i slično. Tko se danas sjeća recimo Rafe?

UT
utrna
10:46 20.10.2018.

Malecka je svjetska cudo, i pruzite joj samsu da bude svjetska zijezda.

GR
grodar
11:12 20.10.2018.

el se neko sjeca karamarka