za 28 mil. dolara

Zsa Zsa Gabor prodaje vilu da bi platila liječničke troškove

Foto: 'FRED PROUSER'
Zsa Zsa Gabor prodaje vilu da bi platila liječničke troškove
26.01.2011.
u 09:37
Glumici kojoj je u 93. godini zbog gangrene amputirana potkoljenica troškovi liječenja porasli su na 23.000 dolara mjesečno pa je suprug odlučio prodati kuću
Pogledaj originalni članak

Teško zdravstveno stanje 93-godišnje glumice Zsa Zse Gabor, kojoj je prije tri tjedna zbog gangrene amputirana potkoljenica i veliki liječnički troškovi koji su se popeli na 23 tisuće dolara mjesečno, primorali su glumičina supruga, princa Frederica von Anhalta, na prodaju njihove vile. Raskošna građevina sa 28 soba i nekoliko tisuća kvadrata smještena je na prestižnom Bel Airu, a prodaje se za 28 milijuna dolara, piše Daily Mail.

- Moja supruga nema zdravstveno osiguranje. Nikad nije mislila na budućnost, dok je imala novca lagodno je živjela. Sad smo u dugovima i trebamo pronaći neki izlaz. Troškovi ove kuće su preveliki, a njeno liječenje u bolnici je jako skupo. Zbog toga smo se odlučili prodati ovu veliku vilu. U njoj je ispisana povijest, mnoge slavne osobe tu su dolazile na večere, žao mi je što smo bili primorani donijeti takvu odluku, izjavio je suprug glumice koja će do kraja svog života morati ležati u krevetu.

- Već imam kupce iz cijelog svijeta. Recesije, kad je prodaja nekretnina na Bel Airu u pitanju, nema, nikad je nije ni bilo. Siguran sam da ću postići dobru cijenu, kaže glumičin suprug.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

OB
-obrisani-
14:01 26.01.2011.

To je Amerika . Vrjediš samo toliko, koliko imaš novaca. To je to što Obama želi promijeniti. Dobro je da ima još što prodati, da plati liječenje. Neka ode na Cubu, tamo primaju i liječe Amerikance,koji ne mogu platiti doktora u USA.

Još iz rubrike Showbiz