TV voditelj

Zoran Šprajc javio se s odmora i nasmijao pratitelje: 'Mnogi bi htjeli da mi vide leđa, pa evo'

Foto: RTL
Foto: RTL/Screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Facebook
Zoran Šprajc
Foto: instagram
Foto: RTL
Foto: instagram
17.08.2023.
u 13:02
Šprajc je pozirao tijekom šetnje prirodom u kratkim hlačama i bez majice s leđa, a potom se i našalio u svom stilu
Pogledaj originalni članak

Omiljeni TV urednik i voditelj Zoran Šprajc (55) trenutačno uživa na ljetnom godišnjem odmoru. Jedno vrijeme proveo je planinareći Dolomitima s obitelji, a sada se pratiteljima javio s lokacije za koju nije otkrio gdje se nalazi. Šprajc je pozirao tijekom šetnje prirodom u kratkim hlačama i bez majice s leđa, a potom se i našalio u svom stilu. 

"Mnogi bi htjeli da mi vide leđa, pa evo", napisao je voditelj u opisu fotografije. Ispod objave odmah su se javili brojni pratitelji. "Dobar si Zoki, ne beri brigu", "Gromada si u svakom pogledu", pisali su mu. Ispod fotografije javila se i influencerica Tena Sakar Vukić: "To je trasa zagrebačke kros lige." Ubrzo joj je i sam voditelj odgovorio. "Bojim se da nisam ta liga", uzvratio je Šprajc uz emotikon smajlića. 

Šprajc je nedavno objavio video i u opisu se osvrnuo i na Liku i Gorski kotar te je napisao kako ga ljuti što naši gradići tamo ne izgledaju tako uredno i uređeno, puna života, boja, mladosti kao što je vidio u Južnom Tirolu

"Dočarati Dolomite fotkama iz mobitela je gotovo nemoguće, fotkanje takvih ljepota s ovim primitivnim fotonapravama je i inače gubljenje vremena ali, eto, teško je odoljeti. Ali kolikogod mi zastajao dah od divljenja tom prirodnom čudu, toliko me ljutilo što mi naše brdske i planinske ljepote ne znamo ni cijeniti ni naplatiti. Jest, nisu naša Lika i Gorski kotar takve morfološke i pejzažne atrakcije, ali imaju ono što malotko ima – more. Za sat vremena si od vrha Velebita do morskog plićaka, u Dolomitima za sat vremena možeš doći tek od jedne planine do druge. A oni i usred ljeta od toga naprave doživljaj da zaboraviš da more uopće postoji. U gradićima Južnog Tirola sad valjda ima više turista negoli u nekim mjestima na našoj obali. I ljutit onda budem što naši gradići i naša mjesta u Lici i Gorskom kotaru ne izgledaju tako uredno i uređeno, puna života, boja, mladosti. A ondje po obroncima tih planina ima više krava nego kod nas ljudi. Pa si mislim da našu državu damo na upravljanje tim Tirolcima, Austrijancima i Talijanima, Delnice bi sad valjda imale više turista nego Crikvenica. Zamisli, kupaš se u moru na plus 33 i onda se za pola sata u planinama odmaraš, šetaš, voziš bicikl i kao beba spavaš na plus 23. Pa gdje toga ima! I onda ne bi nikom palo napamet iz takvih Delnica u koje se slijevaju turisti, dolari i euri tražiti posao u Italiji, Austriji ili Francuskoj. Sve već imamo, samo ne znamo što ćemo s tim", napisao je. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zoran Šprajc (@zoransprajc)

Šprajc je inače na ovom putovanju bio sa suprugom Lidijom s kojom je već  25 godina u sretnom braku i s kojom ima i troje djece, a s pratiteljima na Instagramu prije nekoliko dana ponosno je podijelio i emotivnu objavu posvećenu svim zajedničkim godinama. Njih dvoje zaputili su se na godišnjicu braka u planine i to do planinarskog lanca Padon koji se proteže i do 2500 m visine. 

"Nakon 25 godina penjanja, evo nas konačno među oblacima. Naravno u svakom usponu ima i padova, oluje, kiše i nevremena baš kako je nama bilo danas penjući se po krijesti planinskog lanca Padon na 2500 m visine. Ali kad nakon svega istraješ i stigneš do vrha, budeš nagrađen spektakularnim pogledom na svijet oko sebe i na svijet u sebi. A pri povratku, najljepšom i najvećom dugom koju smo ikad vidjeli. Ali nećemo tu stati, imamo pred sobom još mnogo planina i još mnogo oblaka. Živjeli", napisao je voditelj uz jednu zajedničku fotografiju s vrha, i još nekoliko drugih koje prikazuju spektakularne poglede na prirodu i već spomenutu dugu. 
U objavi je naznačio kako im je ovo 25. godišnjica, a pratitelji su u komentarima nanizali čestitke sretnom paru. "Sretna godišnjica braka i još mnogo uspona, a što manje padova. Živjeli!", "Sretna godišnjica", "Bravo, život je lijep! Ako ga znaš iskoristiti dobro", "Čestitam", pisali su mnogi pratitelji. 

VIDEO Nakon što je objavila da će uzeti odmor od društvenih mreža Ella se ponovno javila: 'Idem u komu'

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

Avatar Crni labud
Crni labud
14:00 17.08.2023.

I Freddy Krueger ima ljepši osmijeh.

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
14:02 17.08.2023.

Hahaha iskidao sam se od smijeha, tipični duhoviti zoki.

LU
Lukeruk
15:26 17.08.2023.

Mnogo duhovit ovaj jovanović