GRUDNJAK ZVAN ZAVIST

Zoe Saldana u grudnjacima Calvina Kleina

Foto: Mikael Jansson for Calvin Klein
Envy (1)
Foto: Mikael Jansson for Calvin Klein
Envy (1)
Foto: Mikael Jansson for Calvin Klein
Envy (1)
Foto: Mikael Jansson for Calvin Klein
Envy (1)
31.07.2011.
u 16:24
Zvijezda 'Avatara' i 'Zvjezdanih staza' u kampanji za Calvin Klein slikala se u cijeloj lepezi modela novog grunjaka 'Envy' smišljenog da više otkrije nego sakrije
Pogledaj originalni članak

Glumica u usponu odabrana je za predstavljanje grudnjaka Envy, jedne od tri nove linije Calvin Klein rublja, koja je naorčito pogodna za njezine ne prevelike grudi. Druge dvije linije su Perfectly Fit, do polovice grudi, i Seductive Comfort (ta "zavodljiva udobnost" ima veću košaricu i deblje naramenice).

A ako vas i pored zurenja u neosporno atraktivan izgled Zoe Saldana zanima i uobičajeni korporacijski blablabla, evo što je o Zoeinom angažiranju izjavio Bob Mazzoli, glavni kreativac kampanje:

- Jako smo uzbuđeni što je Zoe Saldana novo lice za Calvin Klein Underwear i novi proizvod koji lansiramo, Calvin Klein Envy. Uz Zoe je naša kampanja oživjela, i njezina univerzalna privlačnost omogućit će nam širenje dijaloga s našim potrošačima širom svijeta.

- Calvin Klein je uvije izbacivao prelijepe reklamne kampanje. Za mene je vrlo uzbudljivo što sam se povezala s tako uglednim, globalno prepoznatljivim brendom – rekla je Zoe, koja je čari svojeg novog rublja zvanog zavist nahvalila i u videobroju koji će javnosti biti predočen sredinom kolovoza.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.