Ninina haljina

Zigman: Važnije mi je da se haljina sviđa H. Alexander

Foto: Reuters/PIXSELL
Nina Kraljić
Foto: Youtube Screenshot
Nina Kraljić
Foto: Reuters/PIXSELL
Nina Kraljić
Foto: DPA/PIXSELL
Nina Kraljić
Foto: Instagram
Nina Kraljić
Foto: Universal Music
Nina Kraljić na probi za Eurosong u Stockholmu
Foto: Facebook/Nina Kraljić
Nina Kraljić
24.05.2016.
u 10:00
Stranica eurovisionhouse.nl proglasila je kreaciju Jurja Zigmana najlošijom na Eurosongu, a dizajner kaže da taj izbor ne smatra relevantnim.
Pogledaj originalni članak

Na internetskoj stranici eurovisionhouse.nl svake se godine nakon Eurosonga bira i najgora haljina ovog glazbenog natjecanja. Ove godine u glasovanju je sudjelovao 2221 posjetitelj, a njih 770 ocijenilo je haljinu koju je nosila naša predstavnica Nina Kraljić najlošijom, čime je Nina zauzela prvo mjesto u ovom odabiru.

Drugo mjesto pripalo je njemačkoj predstavnici Jamie-Lee, a treće je zauzela švicarska predstavnica Rykka. Dizajn Ninine haljine potpisuje riječki dizajner Juraj Zigman koji nam je prokomentirao ovaj izbor internetske stranice eurovisionhouse.nl.

– Meni je to presmiješno, pogotovo kad znamo da je riječ o 770 glasova publike, a svaka moja slika Nine Kraljić u toj haljini ima više od tisuću i pol lajkova na društvenim mrežama, tako da mi ovaj izbor nije mjerodavan i žao mi je što se uopće daje medijski prostor nekom samoprozvanom blogu koji broji svega 700 glasova za najlošiju haljinu. Ukratko, ne vidim smisao u tome – kazao nam je dizajner Zigman.

Na Nininoj haljini radio je zajedno sa svojim peteročlanim timom i haljina je težila 18 kilograma. Zigman je zadovoljan postignutim i ne dira ga što su posjetitelji ovog portala rekli da se haljina nije slagala s tematikom pjesme.

– Nemam potrebe komentirati ovakvu kritiku niti je smatram relevantnom. Uostalom Hilary Alexander rekla je da je to najbolja haljina na Eurosongu, a njezino mišljenje ipak mi je relevantno jer je cijenjeno u modnom svijetu, sve ostalo je komično – zaključio Zigman.

>> Nina Kraljić na prvom mjestu Eurosonga – kao najgore odjevena

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

Avatar ankabutorac
ankabutorac
12:45 24.05.2016.

Ne shvacam kak ju nije bilo sram tu kiklju oblec...nebi ju nosila nit za sekrete cistit....

AL
Alberti
14:34 24.05.2016.

Curu se pokusava omalovaziti u svemu sto radi, da nije haljina bilo bi nesto tece. Jadno.

NB
nikola.boromisa11
11:38 26.05.2016.

Ne razumijem se u tzv.visoku modu ali znam da je ovo što si napšravio na nivou osnovnoškolca.Ovo je primjereno za skeč o Dedalu i Ikaru.Zapravo bi moja pokojna baba to uradila dok bi okapala kuruzu.