spajanje parova

Žene se iz šopinga od sada mogu vratiti i s ''usvojenim'' muškarcem

Foto: Reuters
Juande Ramos
04.09.2012.
u 19:04
Butik ''Usvojite muškarca'' otvorio je svoja vrata ovaj tjedan u Parizu. Neženje odjeveni u kostime poziraju u staklenim kutijama za igračke dok ih mnogobrojne žene razgledavaju
Pogledaj originalni članak

Šopingholičarke u Parizu od sada će se iz kupovine moći vratiti s ''unajmljenim'' muškarcem pod rukom, javlja Reuters. Naime, butik ''Usvojite muškarca'' otvorio je svoja vrata ovaj tjedan u Parizu obećavajući vrhunsko šoping iskustvo svakoj Parižanki koja traga za Gospodinom Pravim. Neženje odjeveni u kostime poziraju u staklenim kutijama za igračke dok ih mnogobrojne žene razgledavaju.

Na ideju za otvaranje ovakvog butika došla je francuska stranica za spajanje parova ''adoputeunmec.com'' koja je osnovana 2008. Muškarci se na njoj mogu registrirati i objavljivati profile za 1 euro dnevno, dok je ženama izrada profila besplatna. U izlogu butika nalaze se muškarci koji imaju profil na stranici, a žene ih mogu kontaktirati putem stranice ili se mogu upoznati i porazgovarati u samom butiku. Sustav navodno funkcionira. Organizatori su kazali kako barem jedan posjetitelj butika nije otišao doma sam.

- Znam već o stranici, sve mi je ovo smiješno, pomalo podsjeća na Četvrt crvenih svjetiljki u Amsterdamu, ali je puno pitomije, rekla je jedna posjetiteljica.

Svi muškarci u butiku dobrovoljno su se javili za poziranje te su sami odabrali svoje likove i kostime. Tijekom poziranja plešu i smiješe se za fotografiranje te zamjenjuju mjesta svakih sat vremena kako im sve to ne bi dosadilo.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.