slavna ljepotica

Žena koja svojom pojavom očarava i u kasnim šezdesetima otkrila tajnu svog izgleda: 'Ovo morate raditi svaki dan'

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: NDZ/STAR MAX/IPx
35th Annual FN Achievement Awards
Foto: FS2
2019 Daytime Beauty Awards _Inside
Foto: Janet Gough/PRESS ASSOCIATION
Los Angeles: Poznati na dodjeli Daytime Beauty nagrada
Foto: NDZ/STAR MAX/IPx
35th Annual FN Achievement Awards
Foto: Press Association/PIXSELL
Christie Brinkley
Foto: Press Association/PIXSELL
Christie Brinkley
Foto: Press Association/PIXSELL
Christie Brinkley
Foto: Press Association/PIXSELL
Christie Brinkley
25.09.2022.
u 15:04
Christie Brinkley (68) nedavno je na Instagramu otkrila svoju beauty rutinu koju dosljedno slijedi kako bi zadržala mladolikost. - Ono što radite svaki dan odredit će koliko ćete biti zdravi i živahni - kazala je slavna ljepotica.
Pogledaj originalni članak

Po mnogima jedna od najljepših žena na svijetu, slavna američka manekenka Christie Brinkley (68), i na pragu osmog desetljeća života izgleda fenomenalno, a sada je otkrila i čemu duguje svoj mladoliki izgled na kojem bi joj pozavidjele i dvostruko mlađe kolegice. Ključni faktori su, kako ističe, kvalitetan i dobar san, ispravna prehrana, hidratacija te zaštita i njega kože.

Christie je nedavno na Instagramu otkrila i svoju beauty rutinu koju dosljedno slijedi kako bi zadržala mladolikost. 

- Ono što radite svaki dan odredit će koliko ćete biti zdravi i živahni - objasnila je i dodala kako je najvažnije ‘dobro spavati, jesti organsku hranu, ostati hidratiziran te njegovati svoju kožu 24 sata dnevno‘.

- O vama sve ovisi, u vašim je rukama! To su stvari koje radim svaki dan kako bih se osjećala snažnije i kako bi me potaknule kroz moje užurbane dane - istaknula je bivša američka manekenka koja smatra da svoj dobar izgled duguje vegetarijanstvu. Vegetarijanka je od svoje 13. godine, a godinama se pridržava i tzv. ‘dugine dijete‘, odnosno dijete koja preporučuje prehranu u spektru duginih boja: plavoj, žutoj, zelenoj, narančastoj...

- Moja cijela obitelj i ja smo svakodnevno jeli namirnice u duginim bojama.  Za ručak jedem povrće i napravim salatu, zatim dodam protein poput graha ili orašastih plodova. Večera je skoro pa ista, osim što ću možda svoje povrće staviti na tjesteninu od graha, rižu, žitarice ili kvinoju - pojasnila je svojedobno manekenka. 

Inače, Brinkley se prvi put pojavila na naslovnici Sports Illustrated magazina 1979. godine, punih je 25 godina bila zaštitno lice kozmetičkog brenda Cover Girl i pojavila se na više od 500 naslovnica svjetskih magazina.

Bila je udana četiri puta, a najpoznatiji je njen brak sa slavnim glazbenikom Billyjem Joelom od 1985. do 199, s kojim ima kćer Alexu Ray. Brinkley se pojavila i u nekoliko njegovih spotova, a posebno valja izdvojiti klasik "Uptown Girl" iz 1983. godine. 

VIDEO Alen Vitasović o alkoholizmu: Nije me sram priznati da sam se liječio

psihološki profil janice kostelić

'Prije starta plašila je suparnice zafrkancijom. Njoj je bilo svejedno, a one se tresu'

Iz pera publicista Marijana Boršića izašla je biografija najveće hrvatske sportašice "Janica jedna i jedina", a naš ju je novinar među prvima pročitao. – Pojavili su se komentari da je Ante kvazistručnjak, da djecu tjera na nemoguće, da liječi svoje komplekse, a jedna ugledna psihologinja napisala mu je da muči svoju djecu i da je tiranin. Pa zar bi se Janica nakon svih onih ozljeda vraćala da nije voljela skijanje? Zar bi Ivica skijao do 38. godine da nije toliko volio skijanje – pita se Boršić.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.