spektakl

Zdravko Čolić za Dan žena nastupa 2015. u zagrebačkoj Areni

Foto: PR FOTO
Zdravko Čolić za Dan žena nastupa 2015. u zagrebačkoj Areni
18.12.2014.
u 14:00
Nakon dvije rasprodane beogradske Arene u kojima je pjevao pred više od 40 tisuća ljudi, Čolić će u Zagrebu nastupiti u subotu, 7. ožujka 2015.
Pogledaj originalni članak

Najveća regionalna zvijezda Zdravko Čolić ususret Danu žena održat će veliki koncert u Areni Zagreb. Nakon dvije rasprodane beogradske Arene u kojima je pjevao pred više od 40 tisuća ljudi, Čolić će u Zagrebu nastupiti u subotu, 7. ožujka 2015.

Koncert u Areni će ujedno označiti i krunu uspješne turneje 'Vatra i barut' koja je započela 8. ožujka 2014., a nazvana je po istoimenom 14. studijskom albumu. U punim i rasprodanim dvoranama od Švedske i Njemačke, preko Makedonije, Austrije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Srbije do, konačno, Hrvatske, Zdravko Čolić i ovom turnejom potvrđuje kako je miljenik svih generacija te pokazuje zašto je već preko 40 godina vodeći izvođač u regiji za kojim interes ne jenjava.

Autori pjesama na aktualnom albumu 'Vatra i barut' su, uz samog Zdravka Čolića, Marina Tucaković i Momčilo Bajagić Bajaga, a kao suradnici prvi put se pojavljuju zagrebački autori – Antonija Šola i Bruno Kovačić te sarajevska Maya Sar. Na albumu gostuje Vlatko Stefanovski, čime Čola pokazuje kako oko svog lika i djela oduvijek okuplja samo najbolje autore i instrumentaliste.

Prvi božićni promo paketi ulaznica u prodaji su od 16. do 25. prosinca. Božićni promo paket uključuje dvije ulaznice na odabranom mjestu na bilo kojoj poziciji u dvorani uz 15% popusta. Svoje ulaznice kupite kroz sustav Eventima, te na adresi www.eventim.hr.

>>Severini najveći honorar za doček Nove godine

>>Reportaža iz Beograda: Pogledajte kako se živjelo u Jugoslaviji

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

PA
pavo
12:49 21.12.2014.

Slušajući srbskog pjevača iz jugoslavenskih vremena, Jugoslaveni u Hrvatskoj će se moći tješiti kad im Josipović izgubi na izborima.

SA
santos008
16:15 21.12.2014.

Ima i njih lijepi ,kad se obriju.