nije zaboravio

Zdravko Čolić oduševio lijepom gestom koju je napravio u tajnosti, obožavatelj ga snimio

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
Koncert Zdravka Čolića u puskoj Areni
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
28.07.2020.
u 20:20
Majda je preminula prije tri godine u 61. godini života, nakon što je doživjela moždani udar, a Čolića je voljela još od 1978. godine.
Pogledaj originalni članak

Glazbenik Zdravko Čolić gestom koju je napravio u tajnosti oduševio je svoje obožavatelje. Iako je sve napravio u tajnosti, netko ga je zapazio i fotografirao te je zbog toga javnost ipak saznala za njegov nesebičan čin. 

Foto: Promo
Zdravko Čolić

Naime, glazbenik je posjetio grob svoje vjerne obožavateljice Majde Arnautović, koja ga je tijekom 40 godina pratila na koncertima diljem bivše Jugoslavije, piše Express Tabloid.

Grob njegove obožavateljice nalazi se u Banja Luci, a Čolić svoju obožavateljicu očito nije zaboravio te ju je odlučio posjetiti nakon koncerta koji je održao u gradu.

Majda je preminula prije tri godine u 61. godini života, nakon što je doživjela moždani udar, a Čolića je voljela još od 1978. godine. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

SA
samoborka
21:22 28.07.2020.

A što radi Eros Ramazzotti?

PU
Pukovnik
20:54 28.07.2020.

Tko je kao da pjeva Ramzes II