Nove navike

Zbog trudnoće sam promijenila hobije i prestala planinariti

Foto: Luka Klun/Pixsell
Zbog trudnoće sam promijenila hobije i prestala planinariti
29.03.2010.
u 19:01
Amelina prijateljica Mara Bratoš morala je ove zime pronaći drugo društvo za šetnje po Sljemenu jer je zbog druge trudnoće Amela nakratko morala odustati od svog hobija.
Pogledaj originalni članak

Amela Čilić, voditeljica i novinarka RTL Televizije, zbog druge trudnoće morala se odreći svojega omiljenog hobija – planinarenja.

– Moja planinarka Mara Bratoš našla je drugu prijateljicu za planine. Mene su još zimus ostavili u podnožju jer me bilo strah pješačiti. No sad u proljeće, kad se zemlja osuši, možda opet krenem – našalila se Amela koja će u kolovozu roditi drugog sina. Od prošle trudnoće, osim prikupljenih iskustava, u novu majčinsku avanturu vrlo je malo toga ponijela. 

– Od Maksa sam sačuvala narukvicu iz rodilišta, a svu sam robicu već podijelila. Nemam gotovo ništa. Možda nekoliko dragih sitnica i to je to. Ali prijateljice su sačuvale odjeću pa ću sve potrebno za bebu ponovno dobiti – kaže 35-godišnja mama te dodaje: 

 – Ni sebi nisam kupovala posebnu, trudničku odjeću jer mogu i dalje nositi sve svoje – objašnjava “sportašica” Amela. Zahvaljujući pažnji kolega, koji je u redakciji maksimalno čuvaju i pomažu joj, novinarka na kraju dana ipak uspijeva pronaći malo vremena za tjelovježbu i njegu tijela.

– Namjeravam krenuti na pilates ili nešto slično. Išla bih i ranije, ali liječnica nije bila sretna time pa sam ipak pričekala da vidim je li sve u redu s trudnoćom – kaže Amela Čilić.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

MI
mimi1
19:53 29.03.2010.

Nema mi ništa gore nego vidjeti \"razdrljenu\" trudnicu, sa degutantnim dekolteom do pupka! Mislim, ne moraš cijelom svijetu pokazati da samo 9 mjeseci u životu imaš nešto u grudnjaku, pa da si jedva dočekala da to i pokažeš. Ono, malo dostojanstva... Trudnica si... Mali dekolte će biti dovoljan.

KA
Karla
21:19 29.03.2010.

Svako dobro ti želim, draga trudnice, da rodiš zdravo djetešce. Nema ništa dragocjenije od djeteta!