Nije se nadala ovome

Zbog ove fotografije Jennifer Aniston su prozvali bahatom

Foto: Instagram
Jennifer Aniston
Foto: Reuters (Ilustracija)
Jennifer Aniston
Foto: Vince Flores/Press Association/PIXSELL
jennifer aniston
Foto: Hahn Lionel/Press Association/PIXSELL
Jennifer Aniston
25.10.2016.
u 12:22
Glumica je objavila fotografiju na kojoj drži svežanj novčanica i uz fotku je napisala kako je sasvim zaboravila da to ima u novčaniku
Pogledaj originalni članak

Držeći u rukama poveći snop novčanica glumica Jennifer Aniston slikala se u privatnom zrakoplovu i tu fotografiju objavila na Instagramu te u potpisu napisala: "Ono kad pronađeš u novčaniku novac na koji si totalno zaboravio!"

Zvijezda popularne serije "Prijatelji" mislila je da je ova fotografija smiješna i sigurno se nadala pozitivnim reakcijama, no to se nije dogodilo. Većina njezinih obožavatelja prozvala ju je bahatom te su joj počeli nabrajati kako bi njima i samo dio dolara koje drži u ruci riješili neke probleme te su joj poručili da se ne hvali takvim fotkama. 

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

SA
sampras
19:32 25.10.2016.

klijentela društvenih mreža je glavni materijal budućih psihijatara i farmaceuta. bahata?! i to od klikačica instagrama?!!? "čovjek na drugima najviše mrzi svoje vlastite mane"

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
13:34 25.10.2016.

Pa to ni cigo nebi stavio na instagram,to stave oni wanna be lovaši da bi ispalo da imaju..loše

SA
samolagano
10:47 26.10.2016.

Majko mila, koliki je to novčanik ako je u njemu uspjela izgubiti toliko novaca???