Brineta

Zbog nove pjesme Lidija Bačić je promijenila imidž

26.03.2018.
u 13:26
Lidija je s grupom Vigor snimila novu pjesmu "Vino rumeno".
Pogledaj originalni članak

Nakon singla „Jedna je noć“, kojim je najavila izlazak novog albuma „Revolucija“, žena koju zovu „i stas i glas“ Lidija Bačić Lille predstavlja novi singl „Vino rumeno“ ovog puta u suradnji s grupom Vigor.

Prava Dalmatinka, koja je samo za potrebe snimanja ovoga spota iz plavuše postala brineta, i simpatični Slavonci ujedinili su snage u pjesmi koja pršti pozitivinom energijom. Spoj Lidije i Marija, njihovi zarazni osmijesi, vokalne sposobnosti, razigrani karateri i ljubav prema glazbi vidljivi su u svakom djeliću pjesme.

Spot za pjesmu „Vino rumeno“ sniman je u Zagrebu, još jednom pod redateljskom palicom Darija Radusina. Aranžman su radili Raay i Krešo Tomac, dok tekst potpisuje već provjereni tekstopisac i izvrstan producent Fayo. Upravo se na Fayinu ideju rodila ova suradnja za koju kaže da je pravo osvježenje jer si glasovi Lidije i Marija Rotha jako pašu.

 

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

AD
adler77
17:32 26.03.2018.

Samo mješaj lidija...

SP
sputnik57
13:42 26.03.2018.

Kad ćemo u jednom spotu vidit da nisi izbacila sise i guzice? Na tome ti se i zasniva tzv. karijera.

DA
DarthVader
18:25 26.03.2018.

Dobra