Vjenčanje iz snova

Zaručeni Mirza i Belma uskoro planiraju vjenačanje?

Foto: Pixsell
Mirza i Belma
Foto: Dalibor Urukalović/Pixsell
Mirza Džomba
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
belma
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
Mirza DŽomba
Foto: Boris Ščitar / Pixsell
belma hodžić
Foto: Boris Ščitar / Pixsell
belma hodžić
Foto: Boris Ščitar / Pixsell
belma hodžić
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
Mirza Džomba
09.04.2010.
u 09:37
Par se, prema informacijama koje su došle od njegovih prijatelja, zaručio u tajnosti, a o tome su obavijestili samo rodbinu i uzak krug prijatelja.
Pogledaj originalni članak

Rukometaš Mirza Džomba i televizijska voditeljica Belma Hodžić navodno su isplanirali sve detalje svojeg  vjenčanja. Par se, prema informacijama koje su došle od njegovih prijatelja, zaručio u tajnosti, a o tome su obavijestili samo rodbinu i uzak krug prijatelja.

Priče zarukama dodatno su se zahuktale kad je Belma snimljena na jednoj utakmici s velikim prstenom, piše Index.hr. Legendarno lijevo krilo paklenih svojoj izabranici trebao bi reći "da" 3. srpnja na Trsatu u Rijeci.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.

Još iz rubrike Showbiz