preslatko

'Doma smo, žive i zdrave' – Žanamari objavila prvu fotografiju svoje curice

Foto: Instagram
žanamari
Foto: Instagram
žanamari perčić
Foto: Instagram
žanamari perčić
Foto: Instagram
žanamari lalić
Foto: Instagram
Žanamari Lalić
Foto: Facebook
Žanamari
Foto: Instagram
žanamari lalić
08.05.2015.
u 18:47
– Doma smo, žive, zdrave i #borntobewild – napisala je pjevačica. Novopečena mama rodila je svoju mezimicu prije četiri dana
Pogledaj originalni članak

Žanamari Perčić rodila je nedavno svoje prvo dijete – kćerkicu Gabrijelu. Cure su stigle kući iz splitske bolnice, a Žanamari je slatkom fotografijom o tome obavijestila obožavatelje.

– Doma smo, žive, zdrave i #borntobewild – napisala je pjevačica. Novopečena mama rodila je svoju mezimicu prije četiri dana.

Otvoreno je priznala na društvenim mrežama kako jedva čeka porod jer je trudnoća nimalo nije mazila. Gabrijelu je rodila 11 dana nakon predviđenog termina. Prije poroda napisala je kako se nada lakom porodu jer joj je cijela trudnoća bila mučenje.

Foto: Instagram

>>Žanamari konačno na svijet donijela kćerkicu Gabrijelu!

>>Lijepa pjevačica fotkom na Instagramu odbrojava zadnje dane do poroda

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

HA
hammer
08:09 09.05.2015.

I kaj sad, moja žena i dvoje djece isto..…Koje su ovo informacije, mislim……ŽM Lalić jako bitna osoba u našim životima i njena kćer također……

M3
Miške 3
11:26 09.05.2015.

Neka, rađa djecu a ne drži mitinge i pritom propovijeda o demografkoj katastrofi. Bravo Žanamari, puno sreće i još djece. Neka se lijepi ljudi monože.

Još iz rubrike Showbiz