čisti luksuz

Žanamari Lalić uplovila na brodu vrijednom 2 milijuna eura

Foto: PR
Foto: PR
Foto: PR
Foto: PR
Foto: PR
20.10.2018.
u 17:15
Priliku za razgledavanje novog luksuznog katamarana dobila je i pjevačica Magazina Andrea Šušnjara.
Pogledaj originalni članak

Luksuznim katamaraom Lagoon Master Dream  620 atraktivna pjevačica Žanamari Perčić otvorila je promociju D-Marina resorta u Sukošanu. Uz nju su bili i hrvatski top modeli odjeveni u kreacije iz linije Duchess Womenswear cruise collection.

Poznate manekenke i misice  Vedrana Linardić, Jelena Kapa, Dora Vukušić, Petra Frković i druge prošetale su scenom Portus beach bara uz umjetnički osmišljenje instalacije, svjetlosne efekte baš  poput Bondovih djevojaka. Styling partyja u stilu Grčkih božica su osmislili mladi hrvatski dizajner Antun Tin Brišar i Snježana Mehun team Duchess.

Foto: PR

Master yachting je jedan od vodećih zastupnika za brodove u Hrvatskoj te vodećih chartere sa sjedištem u D MARINI te osim ovog luksuznog modela vrijednog 2 milijuna eura, dužine 19 metara koji pruža komfor kakav imaju mnogo veće motorne jahte iako taj dojam osim prostora omogućava i sama oprema plovila koja daje mogućnost putnicima da vise dana nemaju potrebe za marinama u ponudi imaju i manje modele katamarana Lagoon za najam i prodaju. Priliku za razgledavanje novog luksuznog katamarana dobila je i pjevačica Magazina Andrea Šušnjara. 

Foto: PR

Pogledajte i što nam je Žanamari otkrila u Semiotici. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

LU
Lujo123
19:49 20.10.2018.

madam je opasno otromboljerna!