uskoro pred oltarom

Žanamari Lalić udaje se iduće godine, ima i datum svadbe

Foto: Facebook
Žanamari Lalić udaje se iduće godine, ima i datum svadbe
26.09.2013.
u 12:14
Baš sam razmišljala kako si mi ti zapečatio sudbinu – kazala je 31-godišnja pjevačica Daliboru Petku koji ju je prije dva mjeseca u svojoj emisiji ispitivao o udaji
Pogledaj originalni članak

Pjevačica Žanamari Lalić nedavno se pohvalila na Instagramu zaručničkim prstenom, a sada je u showu Dalibora Petka na Narodnom radiju i progovorila o svadbi.

– Baš sam razmišljala kako si mi ti zapečatio sudbinu – kazala je 31-godišnja pjevačica Daliboru Petku koji ju je prije dva mjeseca u svojoj emisiji ispitivao o udaji. Ona je tada poželjela prsten, a to je čuo i njezin dečko Mario Perčić koji ju je nakon toga zaprosio.

– Dao si ideju Mariju. Hvala ti što si ga malo gurnuo – rekla je Žanamari i dodala kako imaju već i datum vjenčanja, ali nije željela otkriti kada već je samo rekla da će biti iduće godine.

>> Žanamari Lalić se zaručila!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.

Još iz rubrike Showbiz