Zvijezde pjevaju

Žanamari Lalić uči pjevati Meštra, a Vanna ipak u žiriju

Foto: Arhiva VL-a
Žanamari Lalić uči pjevati Meštra, a Vanna ipak u žiriju
20.02.2010.
u 19:15
– Mislim da će se gledatelji iznenaditi jer će, kroz pjesme koje ćemo pjevati, vidjeti jednu drugu Meštrovu stranu, vrlo romantičnu – otkrila nam je 28-godišnja pjevačica.
Pogledaj originalni članak

Već potvrđenim parovima četvrte sezone glazbenog showa “Zvijezde pjevaju” Viktoru Dragi i Natali Dizdar te Tamari Loos i Marku Tolji pridružili su se Davor Meštrović Meštar i Žanamari Lalić koja će se ovoga proljeća prvi put naći u ulozi mentorice.

– Mislim da će se gledatelji iznenaditi jer će, kroz pjesme koje ćemo pjevati, vidjeti jednu drugu Meštrovu stranu, vrlo romantičnu – otkrila nam je 28-godišnja pjevačica koja je sa svojim učenikom, voditeljem emisije “Dobro jutro, Hrvatska”, ovaj tjedan započela probe. – Davor nema nikakvog pjevačkog iskustva, ali kao televizijski voditelj već zna kontrolirati pokrete, izraze lica i boju glasa – kaže Žanamari.

Veseli se, ističe, i afterpartijima na kojima će se svaku subotu zabavljati s ostalim natjecateljima. Među njima bi se trebali naći i Ana Vilenica, Željko Pervan, Tarik Filipović i Boris Mirković. Nova članica žirija je Ivana Vrdoljak Vanna koja je, kako kaže, vrlo rado prihvatila novi izazov.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

TH
thevoice
19:48 20.02.2010.

dali je netko vidio svinjsku gripu ?? a milijune koje smo potrosili na cijepivo??

Avatar kos
kos
14:22 22.02.2010.

Hebo čovika ako nema 100 kg..muškarac od 55kg lipoga li tela

OV
over
16:19 27.02.2010.

mestar je vec pjevao na tv - i bolje bi bilo da nije... uglavnom cini se da su izbori \"zvijezda\" u takvim emisijama iz sezone u sezonu sve gori i gori...