martina felja

Zagrebačka dizajnerica Martina Felja odjenula Kim Kardashian

kim kardashian
kim kardashian
kim kardashian
27.11.2011.
u 12:00
– Presretna sam. Oduvijek sam htjela odjenuti Kim Kardashian. Prekrasna je te isto tako popularna, što je dobro za promociju mojih kreacija – kaže Martina Felja
Pogledaj originalni članak

– Presretna sam. Oduvijek sam htjela odjenuti Kim Kardashian. Prekrasna je te isto tako popularna, što je dobro za promociju mojih kreacija – kaže Martina Felja (34). Zagrebačka dizajnerica s talijanskom adresom nije ni znala da je 31-godišnja američka starleta odabrala upravo njezinu haljinu za snimanje za magazin “World’s Most Beautiful”.

– Snimanje je bilo u kolovozu u pustinji u Kaliforniji, a meni su iz mog showrooma u Los Angelesu javili tek sad – kaže Felja. Sedefasta haljina, koju je predstavila lani na Dove Fashion.hr-u, napravljena je od 12 metara svile.

– Haljina je bogata, no nema ukrasa, za razliku od kreacija kakve vole nositi poznati, samo je materijal – kaže Martina.

Kim je već prije isprobavala Martinine kreacije, no nije stala ni u jednu. Martina na američko tržište šalje haljine konfekcijskog broja 38, koje se tamo najviše traže, a starleta ima velika prsa. Ipak, nije odustala od njezinih kreacija. Za snimanje za magazin utegnuli su je u korzet kako se na fotografijama ne bi vidjelo da haljinu ne može zakopčati na leđima. Ipak, nisu uspjeli skriti da je 159 centimetara visokoj Kim haljina preduga. Nagađa se da je zvijezda američkog reality showa “zapela” baš za Martininu haljinu nakon što ju je sestra Kourtney (32) zasjenila upravo u Feljinoj kreaciji. Lani je najmanje eksponirana sestra Kardashian dobila pohvale za styling za razliku od popularnije Kim. Martina haljinu koju je Kim posudila za snimanje prodaje po cijeni od 1000 eura. Inače, “Worlds’ Most Beautiful” je prvi 3D magazin koji se može čitati uz pomoć specijalnih naočala, a izdanje s Kim u Martininoj haljini izlazi u siječnju.

Feljine kreacije lani su na snimanju nosile najseksi Hrvatice prema izboru tjednika 24express. Njezine kreacije obožava i Paris Hilton, Severina, Bai Ling, Shannen Doherty, Miley Cyrus, Kesha, Rihanna..

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.