ZAPOSLENI GLUMAC

William Shatner intervjuira slavne u vlastitom talk showu

10.12.2008.
u 12:21
Pogledaj originalni članak

Od kapetana Kirka iz Zvjezdanih staza do ciničnog odvjetnika Dannyja Cranea u seriji "Boston Legal", glumac William Shatner već je desetljećima poznato televizijsko lice.

I dok se emitiranje "Boston Legala" polako približava kraju, William Shatner se ne namjerava povući u mirovinu, naprotiv, slavni je glumac zaposleniji nego ikada. Objavio je autobiografiju "Up Till Now" i pokrenuo vlastiti talk-show pod naslovom Raw Nerve.

U intervjuu za CNN, Shatner (77) osvrnuo se na svoju karijeru, a posebno na seriju "Boston Legal", za koju je istaknuo da mu ju je bilo čast snimati.
- Svih ovih godina snimanja svi smo se zabavljali i napravili dobar posao što potvrđuju i brojne nagrade koje smo dobili - rekao je Shatner.

U svome talk-showu Shatner je među brojnim zvijezdama ugostio i bivšu pornozvijezdu Jennu Jameson.
- To je bio izvanredan intervju. Jenna je jedna izuzetno osjećajna i ranjiva osoba - kaže.

Shatner se osvrnuo i na svoju autobiografiju u kojoj je mnogo toga otkrio. Istaknuo je kako u životu nikada nije imao mentora ili osobu koja se posebno brinula za njegovu karijeru.

(ič)

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr