svi detalji smrti

Whitney pronađena u sobi punoj droge, iz nosa joj je curila krv

Foto: pixsell
Whitney pronađena u sobi punoj droge, iz nosa joj je curila krv
05.04.2012.
u 10:11
Konačni rezultati obdukcije govore da se pokojna diva vjerojatno predozirala nekom drogom. U sobi je pronađena žlica u kojoj je bila neka tvar nalik kristalićima
Pogledaj originalni članak

Napokon su objavljeni sve pojedinosti vezane uz smrt Whitney Houston. Pokojna pjevačica pronađena je u kadi s licem prema dolje, a iz nosa joj je curila krv. U službenom izvješću piše da nema govora o tome da ju je netko ubio.

Voda u kadi, u kojoj je pronađena, bila je jako vruća, a sama pjevačica imala je i rasječenu usnicu. U sobi je posvuda bilo droge. Pronađena je žličica koja je u sebi imala neku tvar nalik kristalićima, a u sobi je pronađen i kokain.

Osim rasječene usnice, Whitney je imala i natučeno čelo i nos. Osim toga, imala je i rupu u nosu zbog učestale konzumacije kokaina.

Kada je umrla, Whitney je na sebi imala i smeđu periku, a u sebi je imala i tragove marihuane, Xanaxa, Flexerila i Benadryla. U izvješću također piše i da je u sobi pronađena rastrgana vrećica u kojoj su bile razne bočice s lijekovima.

U prvom izvješću o smrti pjevačice spomenuti su njezini problemi sa srcem, a sada je objavljeno i da je imala rupu u septumu nosa te blagih problema s plućima.

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.