zaigrana J Lo

Vrući ples razuzdane Jennifer Lopez s petnaest muškaraca

Foto: Pixsell
Vrući ples razuzdane Jennifer Lopez s petnaest muškaraca
21.11.2011.
u 17:26
Pjevačica je zagrijala atmosferu na dodjeli američkih glazbenih nagrada (American Music Awards)
Pogledaj originalni članak

Na svečanoj dodjeli američkih glazbenih nagrada (American Music Awards) održanoj preksinoć u Los Angelesu jednako vruće bilo je na pozornici i iza nje. Atmosferu je zagrijala zaigrana Jennifer Lopez zaplesavši u naručju trenutačnog mlađahnog ljubavnika Caspera Smarta i ostalih petnaest mužjaka u toplesu s kojima je i proslavila nagradu za najbolju izvođačicu latino glazbe.

David Hasselhoff nastupio je u boksericama, a Christina Aguilera u uskoj haljini koja je dala naslutiti da je možda trudna. Pjevačicom godine proglašena je Taylor Swift, a slavila je i njezina britanska kolegica Adele koja je pobijedila u kategoriji najpopularnije pjevačice i najpopularnijeg albuma. Kate Perry nabacila je osmijeh na lice, no to nije utišalo tračeve o raspadu njezina braka.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

KI
kiki1984
20:05 21.11.2011.

kako se ona negdje trpa,jaoooo..

DU
Deleted user
06:10 22.11.2011.

Eksplozija guzičetine i sisurina! Prosto čovjeku neugodno kad vidi toliku količinu, najradije bi se negdje zatvorio i strahovitom onanijom oslobodio pritisak koji se nagomila u jajima gledajući toliku nakupinu napetog materijala.

MI
mightymraz
20:59 22.11.2011.

ovakva glazba se gleda, a ne slusa.... Steta...... ali i danas dalje postoje one pjesme koje nemaju rok trajanja i koje kada ih pustis samo zaklopis oci i uzivas u njima.