Ljubav je na selu

Vrckava Paulina voli slamati muška srca, a ostale kandidatkinje je ne vole

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
07.02.2019.
u 21:07
Paulina radi kao kuharica u bolnici, a svoje slobodno vrijeme voli provesti u dobrom društvu uz ples i pjesmu.
Pogledaj originalni članak

Paulina Tomičić kandidatkinja je desete sezone showa "Ljubav je na selu" koja je već u prvom tjednu prikazivanja nove sezone privukla pažnju gledatelja. 

Vesela i vrckava Paulina brzo je postala omiljena kandidatkinja svih farmera, a pogotovo Jovana Karapandže iz Mlake Antinske (31) za kojeg se i prijavila. Da među njima postoji kemija ustanovili su već pri prvom susretu, a nedugo poslije na tulumu su pali i vrući poljupci i zagrljaji.

Paulina radi kao kuharica u bolnici, a svoje slobodno vrijeme voli provesti u dobrom društvu uz ples i pjesmu, piše RTL. 

Na prvom tulumu farmera i kandidatkinja Paulina je bila duša zabave i stalno je plesala i pričala sa svim farmerima, što ostale kandidatkinje nisu gledale s odobravanjem. Kako joj polazi za rukom zavesti svakog muškarca u blizini, Paulina kaže:

„Ništa, namigneš mu i to je to. Malo ga pogledaš. Privlačim ih zato što dobro izgledam i jer sam vrckasta.“

Fit liniju održava vježbanjem tri puta tjedno. Iz braka u kojem je bila osam godina ima kćer, a od supruga se rastala jer su se rijetko viđali zbog njegove prirode posla. 

„Nikad se nisam zaljubila u životu, pa ni u prvog muža. Udala sam se za njega jer mi ga je bilo žao. Stalno je plakao, zato sam se udala“, otkrila je i dodala kako obožava slamati muška srca. 

Pogledajte tko su farmeri desete sezone showa "Ljubav je na selu"

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

RO
Rosstin
21:25 07.02.2019.

koji idiotizam , zar netko gleda ovo smeće

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
22:17 07.02.2019.

Fina neka dama..... u rangu Severine.... čekamo filmić

Avatar duka4
duka4
21:21 07.02.2019.

Koji sexizam majko mila.