novi imidž

Volim Sulejmana i 'bakrena Hurem boja kose' pravo mi je osvježenje

Foto: RTL press, vogue
antonija stupar (1)
Foto: RTL press, vogue
antonija stupar (1)
Foto: RTL press, vogue
antonija stupar (1)
Foto: RTL press, vogue
antonija stupar (1)
Foto: RTL press, vogue
antonija stupar (1)
Foto: RTL press, vogue
antonija stupar (1)
Foto: RTL press, vogue
antonija stupar (1)
Foto: RTL press, vogue
antonija stupar (1)
21.10.2012.
u 12:00
Jako sam zadovoljna promjenom, potpuno je osvježavajuće. A poklopilo se i sa općom euforijom oko Hurem i serije “Sulejman Veličanstveni”.
Pogledaj originalni članak

Kažu da kad žena poželi promjenu u životu, mijenja ili muškarca ili frizuru. Drži se toga i Antonija Stupar Jurkin, koja supruga Ivana ne bih mijenjala ni za što, ali je zato odlučila da je vrijeme za eksperimentiranje bojom i dužinom kose. Njezino je lijepo lice još više došlo do izražaja zahvaljujući bakrenoj boji, popularno zvanoj “Hurem boja”.

– Jako sam zadovoljna promjenom, potpuno je osvježavajuće. A poklopilo se i sa općom euforijom oko Hurem i serije “Sulejman Veličanstveni”. Iako se mnogi srame priznati da seriju gledaju, ja s tim nemam problema. Pratim redovito što se događa na Sulejmanovu dvoru – priča Antonija koja voli biti upoznata s modnim trendovima pa je tako bilo samo pitanje vremena kada će popustiti pred posljednjim frizerskim novitetom.

Promjene su kod voditeljice RTL-a uvijek dobro došle, a još se svi živo sjećaju kada je prije nekoliko godina svoju dugu smeđu kosu ošišala skroz kratko.

– Svaka mi je promjena u svoje vrijeme i te kako odgovarala. Imala sam i ekstenzije, kratku kosu, pramenove, ma sve! I uvijek mi se sviđalo – priča Antonija. Iz frizerskog salona još od srednje škole nije otišla plačući.

– Kada si u tinejdžerskoj fazi, ni sam ne znaš što bi sa sobom. Eksperimentiraš svašta pa je normalno da ne budeš zadovoljan. Otkad radim u rukama sam pravih profesionalaca pa mi je svaka frizura bila odlična – kaže.

A pohvale na račun novog imidža dobila je i od supruga Ivana Jurkina s kojim je četiri i pol godine u braku.

– S obzirom na to da je to bila ipak malo drastičnija promjena, primijetio je da je na meni nešto drukčije, ali bilo je situacija u kojima uopće ne bi skužio da sam se obojila ili ošišala – uza smiješak će lijepa voditeljica “Exkluziva”. Posebno je raduje što je i njezina dvogodišnja kći Paola primijetila da je dobila nešto drukčiju mamu.

– Kada me moja mezimca vidjela, rekla je: “Nova mama, lijepa mama.” Bila je preslatka – nježno će Antonija čija je nova frizura samo još jedan začin novoj showbizz emisiji koja uskoro počinje na RTL-u, a koju će ona voditi.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

CH
chemica
13:17 21.10.2012.

Ne pratim tu "dubokoumnu" seriju, ali nije li Hurem prostitutka? Ako nije, a čisto me zaboli što se netko uvrijedio mojim nepoznavanjem besmislene tematike. Sad nas još čeka epidemija imena Hurem među novorođenom djecom....Kao i svaki put kada polupismena nacija odlepi na neku glupost.