NOVI-STARI POSAO

Voditelj Marko Lušić priprema novi kulinarski show

Voditelj Marko Lušić priprema novi kulinarski show
25.04.2010.
u 08:15
Prema kuloarskim pričama poduzetni Marko već je našao kuhara s kojim će surađivati i snimati u njegovu restoranu, pa stoga već traži televiziju koja će prihvatiti njegov projekt.
Pogledaj originalni članak

Kad mu početkom ove godine na RTL Televiziji nisu produžili ugovor, Marko Lušić nije otišao doma sjediti skrštenih ruku. Simpatični 23-godišnji voditelj koji je na toj komercijalnoj televiziji sudjelovao u projektima “Večera za 5”, “Big Brother” i “Hrvatska traži zvijezdu”, osmislio je novi kulinarski projekt. Kako se šuška, radi se o formatu sličnom “Večeri za 5” za koji bi uskoro trebao snimiti pilot-emisiju.

– Nemojte se ljutiti, ali ne mogu vam otkriti o kakvom se projektu radi da nešto ne ureknem – samozatajan je bio Lušić kao i prije dva mjeseca kada smo mu postavili slično pitanje. Tada je rekao da se s RTL-ovcima rastao u miru te je otišao jer mu je nakon tri godine vođenja “Večere za 5” trebala promjena. No kako su kulinarske emisije gledateljima zanimljive, Marko je odlučio ostati u istim vodama. Prema kuloarskim pričama poduzetni Marko već je našao kuhara s kojim će surađivati i snimati u njegovu restoranu, pa stoga već traži televiziju koja će prihvatiti njegov projekt. Ljubav prema kuhanju očito je neraskidiva kao i ljubav prema bivšoj kolegici Antoniji Blaće s kojom i dalje redovito svaki tjedan pijucka kavice na zagrebačkoj špici.

– Antonija mi je kao starija seka. Ja čuvam nju i ona mene. Slažemo se otkako smo se upoznali i mogu reći da smo na istoj valnoj duljini. Jako je profesionalna, ugodna i organizirana osoba i s njom bih radio na bilo kojem projektu – hvalio je jednom prilikom svoju prijateljicu. Zato nema sumnje da bi Marku popularna Tonka bila prva na listi zaposlenih ako bi kojim slučajem ostala bez angažmana na RTL-u, čije je zaštitno lice.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.