Živi u Kanadi

Vlatka Pokos se vraća u Hrvatsku, a ovo je povod njenog povratka

Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
Vlatka Pokos
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Vlatka Pokos
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
Foto: Instagram
Vlatka Pokos
24.05.2019.
u 14:58
Pokos će 1. lipnja u Poreču voditi svjetski izbor za Miss turizma na kojem se za titulu najljepše natječe 40 djevojaka iz cijelog svijeta.
Pogledaj originalni članak

Domaćin ovogodišnjeg svjetskog izbora za Miss turizma je Hrvatska, točnije Poreč u kojem će se 1. lipnja održati ovaj izbor na kojem sudjeluju ljepotice iz cijelog svijeta.

Četrdeset  ljepotica iz  Australije, Belgije, Benina, Bosne i Hercegovine, Brazila, Kameruna, Kolumbije, Hrvatske, Češke, Finske, Njemačke, Gruzije, Gane, Velike Britanije, Guadeloupe, Indije, Indonezije, Italije, Japana, Kazakhstana, Kyrgyzstana, Mongolije, Nepala, Novog Zelanda, Nigerije , Sjevernog Cipra, Paname, Perua, Filipina, Rusije, Srbije, Slovačke, Slovenije, Južne Koreje, Španjolske, Tajvana, Ugande, Ukrajine i Venezuele već su stigle  u Hrvatsku predstaviti  sebe i  svoju zemlju.

Samo zbog Miss turizma iz Kanade u kojoj sada živi. u Hrvatsku će doći voditeljica Vlatka Pokos. Nedavno se svojim obožavateljima na Instagramu javila iz Meksika gdje uživa na odmoru.  Ana  Rucner,  Jacques  Houdek, Roko Blažević, Alka  Vujica i Sandi Cenov nastupit će u glazbenom dijelu. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 35

Avatar Observer
Observer
15:38 24.05.2019.

Kako to? Vraca se u zemlju koju mrzi iz dna duse ?

GR
gragakarlovac
15:37 24.05.2019.

Kanada je stvarno dobra zemlja. Uzeli Vlatku i nisu trazili odstetu.

DU
Deleted user
15:37 24.05.2019.

Nije potrebno dolaziti. Ostani gdje jesi i ostani zauvijek.