Ljubavni trokut

Vlatka Pokos: Kad sam upoznala Fabrizia, Dikan je bio pokraj mene

Foto: Marko Grubišić
Vlatka Pokos: Kad sam upoznala Fabrizia, Dikan je bio pokraj mene
17.05.2010.
u 10:00
- Strašno je što sam tada bila udana žena. Bila sam sama šokirana time jer sam inače jako vjerna - ispričala je Vlatka
Pogledaj originalni članak

Vlatka Pokos odlučila je otpustiti kočnice i naciji prepričati detalje iz svoga bogatog ljubavnog života. Otkrila je kako je upoznala fatalnog Fabrizia s kojim je jedno vrijeme varala tadašnjeg supruga Josipa Radeljaka Dikana.

- Moj tadašnji suprug sjedio je kraj mene kada sam upoznala Fabrizia, i to je strašno, ali ljubav je takva, zaljubiš se u nevjerojatnim situacijama. Strašno je što sam tada bila udana žena. Bila sam sama šokirana time jer sam inače jako vjerna - ispričala je Vlatka za Exkluziv.

Priča o njezinom preljubu "procurila" je u javnost tijekom brakorazvodne parnice s Dikanom. Bez obzira na priče o romantičnim Talijanima i njihovim beskrajnim udvaranjima, Vlatka je priznala kako je s Hrvatima puno više uživala u ljubavi, ali i romantičnim trenucima.

Voditeljica je istaknula kako su problemi s Dikanom počeli nakon njihova vjenčanja na Mauriciusu, koji je došao kao kruna šestogodišnje veze.

Svađe su postajale sve češće, razlika u godinama dolazila je sve više do izražaja, a kad je, prema Vlatkinim riječima, Dikan prestao obavljati svoju bračnu dužnost, ona je utjehu pronašla u zagrljaju mlađahnog Talijana.


ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 13

DU
Deleted user
10:22 20.05.2010.

vjerna dok može peglat kartice i švrljat okolo,fuj,fuj sve takve gdje su sad feministkinje sad šutite kad vlatka valja ove gluposti

Avatar vh1
vh1
11:46 17.05.2010.

Dugo je nije bilo. Nestalo joj love, pa vadi face iz Registra je*****ća. Samo nek se piše.

C1
caudillo_1
13:27 17.05.2010.

Vidim da je medijski prostor u hrvatskoj ravnomjerno raspoređen između kurvetina i lopina svih boja.Jako pohvalno,nek sad netko reče da kod nas nema ravnopravnosti po spolu. :)).