vitalan glumac

Vitalnom Harrisonu Fordu mirovina nije još ni nakraj pameti

Foto: Pixsell
Vitalnom Harrisonu Fordu mirovina nije još ni nakraj pameti
01.01.2011.
u 23:00
- Jedna od stvari koje mi se sviđaju u glumi je upravo to što ničim nisam ograničen. Ni godinama ni prostorom... Tek sada mogu igrati starije likove – izjavio je Ford koji se na prošlu godinu ne može potužiti.
Pogledaj originalni članak

Slavni hollywoodski glumac koji se proslavio ulogama u filmovima o Indiani Jonesu izjavio je da se sljedećih nekoliko godina neće povući iz svijeta filma.

– Mirovina mi nije ni nakraj pameti. Jedna od stvari koje mi se sviđaju u glumi je upravo to što ničim nisam ograničen. Ni godinama ni prostorom... Tek sada mogu igrati starije likove – izjavio je Ford koji se na prošlu godinu ne može potužiti.

Na planinskom imanju Billa Richardsona, guvernera američke savezne države New Mexico, vjenčao se s dugogodišnjom djevojkom Callistom Flockhart. Par se upoznao 2002. godine na dodjeli Zlatnih globusa i otad su nerazdvojni. A prošle je godine dobio i ulogu u ZF akcijskom filmu "Cowboys and Aliens" u kojemu će igrati s Danielom Craigom, a film će se u kinima pojaviti u srpnju 2011.

Ford je dodao da mu ni snimanje novih nastavaka Indiane Jonesa ne bi bilo mrsko, pa se tabloidi već šale na njegov račun kako se gura iz projekta u projekt ne bi li nahranio sva usta. Harrison, naime, iz prethodna dva braka ima četvero odrasle djece i dvoje unuka.

C. Flockhart, koja je slavu stekla naslovnom ulogom u seriji Ally McBeal, 2001. posvojila je dječaka Liama kojega sada odgaja s Harrisonom.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.