zajedno stigli na presicu

Viši za glavu od oca: Željko Bebek ponosno pozirao sa sinom Zvonimirom

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
04.12.2019.
u 11:46
Zvonimir je prije nekoliko godina krenuo očevim stopama i posvetio se glazbi
Pogledaj originalni članak

Željko Bebek sprema se za veliki koncert u Spaladium Areni u Splitu koji će se održati 21. prosinca. Koncert je najavio u gradu pod Marjanom i to u društvu 16-godišnjeg sina Zvonimira. Otac i sin zajedno su pozirali na rivi, a koliko je ponosan na svog sina koji je znatno viši od njega, dalo se naslutiti i iz njegova širokog osmijeha.

– Radujem se koncertu u Splitu, pogotovo jer će se održati u prekrasno adventsko vrijeme. Nadam se da će publika uživati u najboljem mogućem raspoloženju. Pripremili smo mnogo lijepih pjesama i pozitivne energije. Jako sam zahvalan i vjerujem da će to biti jedan od onih koncerata koji se pamte, a ja ću sigurno biti najsretniji od svih – kaže Bebek.

Inače, Zvonimir je prije nekoliko godina krenuo očevim stopama i posvetio se glazbi. Nakon što je odustao od skijanja, posvetio se sviranju gitare. Svoje znanje usavršava kod profesora Ladislava Račića na Rock Akademiji na koju ga je upisao upravo otac.

Željko i Zvonimir iza sebe imaju i već nekoliko zajedničkih nastupa, a prvi put nastupili su 2017. godine na CMC festivalu s pjesmom "Ono nešto naše". Od tada se Zvonimira nerijetko može vidjeti na očevim koncertima, a prema svemu sudeći, podršku na gitari pružit će mu i u Spaladium Areni.

ŽESTOKA BORBA IZNAD CRNOG MORA

VIDEO Ukrajina naoružala svoje dronove pa ušla u bitku s ruskim helikopterom: 'Mnogi su mislili da je ovo nemoguće'

Na snimci se vidi ukrajinski dron kako spretno manevrira kako bi izbjegao napade ruskog jurišnog helikoptera. Ipak, naposljetku, dron usporava i zaustavlja se prije nego što ga zahvati nova paljba. Zapali se, a zatim eksplodira. Ovaj prizor označava prvi put da je primijećena ukrajinska pomorska bespilotna letjelica naoružana protuzračnim projektilom, što je znak brze evolucije u strategiji obrane Ukrajine.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar andro_livi
andro_livi
12:55 04.12.2019.

Nije nuzno da dijete bude iste visine kao otac, cak ne mora niti da lici na oca, i ono najvaznije, nije bitno tko pravi, bitno je tko hrani.

CH
che99
12:36 04.12.2019.

znači sin je oko 170 ako je za glavu viši od bebeka

DR
Drmiha
13:54 04.12.2019.

ja koliko vidim, a znam i malog a i oca mogu samo reći da ovaj Bebekov mali uopće nije veći od svoga oca.