NOVI SINGL

Vikend iz glazbenih snova Jure Brkljače

Foto: Promo
Jure Brkljača
Foto: Promo
Jure Brkljača
Foto: Screenshot
jure brkljača
Foto: Promo foto
Jure Brkljača
Foto: Promo foto
Jure Brkljača
Foto: Toxic Production
Jure Brkljača
Foto: Promo foto
Jure Brkljača
28.11.2017.
u 15:08
Nakon singlova 'Druga strana' i 'Pristani na sve', Jure je proteklog tjedna predstavio novu autorsku pjesmu jednostavnog naziva i pamtljivog teksta 'Božić je', kojom izaziva emocije i potiče pravi duh Božića, te nas tjera da potražimo toplinu i radost u zagrljaju voljene osobe.
Pogledaj originalni članak

Mladić koji iz dana u dan sve više osvaja publiku i mlađe generacije, ponovno nam je dokazao kako se u različitim glazbenim izričajima snalazi, kako se kaže 'kao riba u vodi'.

Jure Brkljača u danima za nama, na sasvim različite načine, najbolje je prezentirao svoj glazbeni talent.

Nakon singlova 'Druga strana' i 'Pristani na sve', Jure je proteklog tjedna predstavio novu autorsku pjesmu jednostavnog naziva i pamtljivog teksta 'Božić je', kojom izaziva emocije i potiče pravi duh Božića, te nas tjera da potražimo toplinu i radost u zagrljaju voljene osobe. Nova pjesma, idealno se uklapa u blagdansko vrijeme pred nama, gdje su ljubav i bliske osobe, veća vrijednost od bilo kojeg drugog poklona.

Isti dan, nakon predstavljanja nove skladbe, vratio se u svoj rodni Zadar, gdje je na pozornici kultnog Arsenala, nastupio uz bok velikog Tonija Cetinskog, čiji je bio posebni glazbeni gost. Jurina izvedba pjesme 'Za ljubav treba imat dušu' u duetu s Tonijem, nikoga u prepunom Arsenalu nije ostavila ravnodušnim.

Tu međutim nije bio kraj, jer nam je vikend ponudio novu glazbenu poslasticu, u kojoj je također imao jednu od glavnih uloga. Naime, u Jurinim iznimnim vokalnim sposobnostima, imamo prigodu uživati u novoj sezoni HRT-ovog showa 'A strana' na temu ljubavnih pjesama. Tako je u prvoj emisiji briljirao izvedbom pjesme Kemala Montena 'Dušo moja', te posebno interpretacijom skladbe 'Što to bješe ljubav' Olivera Dragojevića, koju je otpjevao zajedno s Ninom Badrić.

Sve ovo još je jedan dokaz, kako nova glazbena scena nikada nije bila bogatija mlađim generacijama regionalnih kantautora, a Jure Brkljača svakako je jedno od imena koje velikim koracima 'grabi' prema vrhu.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.

Još iz rubrike Showbiz