bizarna scena

VIDEO Voditelji srpske televizije u emisiji o nuklearnoj prijetnji nisu mogli zaustaviti smijeh: 'Dosadna muha'

Foto: YouTube screenshot
Foto: YouTube screenshot
Foto: YouTube screenshot
Foto: YouTube screenshot
02.10.2022.
u 11:38
Naime, dok su voditelji najavljivali goste emisije Tanjug TV-a u kojoj je bila riječ o nuklearnoj prijetnji, u studio je ušla muha. - Za početak, evo odgovorit ćemo na ovo prvo pitanje, uh što je dosadna ova muha - rekao je voditelj.
Pogledaj originalni članak

Bizarna scena u jednoj srpskoj emisiji dogodila se na početku emitiranja uživo. Naime, dok su voditelji najavljivali goste emisije Tanjug TV-a u kojoj je bila riječ o nuklearnoj prijetnji, u studio je ušla muha. 

- Za početak, evo odgovorit ćemo na ovo prvo pitanje, uh što je dosadna ova muha - rekao je voditelj. 

Drugi voditelj se nasmijao: - On najavljuje goste i lovi muhe po studiju. 

Gosti su u početku bili dosta suzdržani, a jedan od njih se na kraju samo kiselo nasmijao. 

Bizarnu scenu možete vidjeti u ovom videu od 01:17 minute

 

Podsjetimo, nedavno se dogodio i jedan gaf na RTS-u, koji je postao viralan na internetu. 

Voditeljica jutarnjeg programa RTS televizije izvještavala je javnost o smrti poznatog američkog repera Coolija, a prilikom čitanja vijesti, prikrala joj se malo veća greška.

Naime, navodila je njegove najveće hitove, a prvi među njima je, naravno, "Gangsta’s Paradise" za koji je dobio i Grammyja za najbolju solo rap izvedbu, a koji je poslužio i kao soundtrack za film "Opasne misli". Umjesto pravog imena pjesme, nazvala ju je "Gang staz paradajz".  Podsjetimo, reper je preminuo u 60. godini u Los Angelesu, a vijest je potvrdio njegov menadžer Jarez Posey. Uzrok smrti još nije poznat.

Prema riječima menadžera Coolio, čije je pravo ime Artis Leon Ivey Jr., umro je u kući svog prijatelja. Navodno je otišao u kupaonicu i srušio se na pod.  Coolio je svjetsku slavu stekao nakon objave spomenutog hita "Gangsta’s Paradise" u 1995. godine.  Slavni reper bio je i zvijezda debitantskog igranog filma Arsena Ostojića ''Ta divna splitska noć'' koji se snimao u Splitu, a u kojemu je glumio s Dinom Dvornikom.

VIDEO Objavljen je i službeni uzrok smrti kraljice Elizabete koja je preminula u 97. godini

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 24

DA
danijelrukavina4
12:12 02.10.2022.

Hebali vas Srbi više.

Avatar Moodleen
Moodleen
12:18 02.10.2022.

Dok civilizirani i kulturni ljudi ovo vrijeme provode na nedjeljnoj misi, mentalni bolesnici prate kaj se događa u području koje živi u 15 stoljeću, u njihovoj omiljenoj divljini. I za to primaju plaće u Hrvatskim kUnama. Bravo!

DR
DrugZoka
12:34 02.10.2022.

Čije je ovo glasilo? Pitam za komšiju