otkrila sve

VIDEO Nives u spavaćici progovorila o ljubavnom životu i pokazala lice bez trunke šminke

Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
29.07.2020.
u 15:17
Nives, naime, nema problema sa samopouzdanjem, te joj nije teško priznati da ima nedostatke, čak i na Instagramu gdje mnogi uljepšavaju svoje fotke photoshopom i filterima - često do neprepoznatljivosti.
Pogledaj originalni članak

Pjevačica i spisateljica Nives Celzijus često iznenadi svoje pratitelje iskrenim fotkama i videima. Nives, naime, nema problema sa samopouzdanjem, te joj nije teško priznati da ima nedostatke, čak i na Instagramu gdje mnogi uljepšavaju svoje fotke photoshopom i filterima - često do neprepoznatljivosti.

Nerijetko pozira bez šminke, u kućnom izdanju. U novom videu odlučila je pokazati sve svoje nedostatke. 

“Znate kako za nas celebrityje kažu da ujutro kada se probudimo, plašimo naše partnere. Budući da ja nemam partnera, moram plašiti vas. Bu!”, započela je video šalom pa nastavila pokazivati sve što smatra da su njezini nedostatci:  podočnjaci, bore, madeži, kapilare...

Pratitelji se, naravno, nisu složili s njom, pa su joj odmah uputili gomilu komplimenata. 
“Ti si jako slatka žena, Nives”, “Kraljice jedna”, “A joj, prekrasna si i bez šminke”, “Uglavnom prirodno i lijepo”, “Tko je lijep, njemu šminka ne treba” pisali su joj. 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar BrankoPospanko
BrankoPospanko
16:01 29.07.2020.

Nives je otvorila usta, sta je bilo dalje?

5S
505.scrtom
16:09 29.07.2020.

nema partnera koji je problem u red stoje da te vide u zagradi

PV
prcko.vita
15:55 29.07.2020.

Znaš da nisam mogao da spavam dok nije Nives progovorila o svom ljubavnom životu, prosto sam se pojeo od znatiželje. Sad mi je lakše. Hvala vam na ovako važnim informacijama.