protiv korone

VIDEO Ella pokazala drastične mjere koje poduzima kako bi zaštitila supruga koji je u rizičnoj skupini

Foto: Facebook/RTL
Ella Dvornik
Foto: Youtube screenshot
Foto: Youtube screenshot
Foto: Youtube screenshot
Foto: Youtube screenshot
Foto: Youtube screenshot
Foto: Youtube Screenshot
Ella Dvornik
Foto: Youtube Screenshot
Ella Dvornik
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Foto: Youtube screenshot
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Foto: Instagram
26.03.2020.
u 10:30
S maskom na licu i rukavicama na rukama, Ella i Danijela zaputile su se u trgovinu kako bi kupile dovoljno namirnica da izdrže dva tjedna.
Pogledaj originalni članak

Blogerica Ella Dvornik na YouTubeu objavila je novi video u kojem je snimila kako s majkom Danijelom ide u šoping za vrijeme pandemije koronavirusa.

S maskom na licu i rukavicama na rukama, Ella i Danijela zaputile su se u dućan kako bi kupile dovoljno namirnica da izdrže dva tjedna. Blogerica je u videu pokazala kakvo je stanje u dućanu te da se zaposlenici drže propisanih mjera i puštaju jednog po jednog kupca.

 

Naglasila je i da nakon povratka iz dućana dezinficira sve namirnice zbog toga što je Charles u rizičnoj skupini jer ima astmu.

Ella je u videu detaljno opisala kako točno pazi na higijenu nakon povratka iz dućana. 
Prvo ostavi jaknu i cipele u hodniku, Ostatak odjeće presvuče i stavi na pranje. Namirnice i ambalažu pere vrućom vodom te ih nakon toga dezinficira sredstvom za dezinfekciju. Vrećice baca izvan kuće, a onda pere sve s čime je došla u doticaj nakon ulaska u kuću (brave, kadu, pod...).

Foto: Youtube screenshot

Dvornik kaže da je njezin suprug Charles užasno paranoičan zbog koronavirusa jer ima astmu i zbog toga poduzima sve mjere da bi što više smanjila mogućnost da se netko u obitelji zarazi

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 22

SE
sesvečan7
10:50 26.03.2020.

....opet pitam,tko su to dvoje....??????

SS
Silver_surfer_
10:44 26.03.2020.

Da si našla dečka mlađeg 40g ne bi ti sada sadasnji bio u rizicnoj skupini... Isprika ako sam nesto krivo zakljucio iz naslova jer tekst nisam ni citao

SA
sargu123
10:57 26.03.2020.

Ela, dosadna si!