mnogo starija

Victoria podivljala kada je čula da joj sin flertuje s ovom pjevačicom

Foto: PA/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
29.01.2019.
u 10:12
Brooklyn i Rita nekoliko puta viđeni su kako razmjenjuju nježnosti u javnosti te su navodno flertovali i preko poruka, tvrdi izvor za The Sun.
Pogledaj originalni članak

Dizajnerica Victoria Beckham uzrujala se kada je doznala da se njezin tada 18-godišnji sin Brooklyn Beckham viđa s devet godina starijom pjevačicom Ritom Orom, navodi britanski The Sun

Brooklyn i Rita nekoliko puta su viđeni kako razmjenjuju nježnosti u javnosti te su navodno flertovali i preko poruka, tvrdi izvor za The Sun, te dodaje:

– Posh je vidjela nekoliko poruka između Rite i svojeg najstarijeg sina. Smatrala je da ona loše utječe i nije htjela da oni zajedno partijaju.

Izvor za The Sun navodi i da je dizajnerica u 2017. vrlo jasno rekla kako tu romansu ne odobrava.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

RO
RolandCube
10:27 29.01.2019.

Kad nema Karleuše dobra i Victoria. Na svu sreću danas ponovo Dalija. Nema Ceberine, nije dobro. Flertuju cure, flertuju.

Avatar Borna Vitez
Borna Vitez
11:46 29.01.2019.

"FLERTUJE"....VL.yu tj."da te ceo svet razume." Od vodećeg i uglednog lista ostala samo uspomena !

HO
horton
10:28 29.01.2019.

Osmogodišnji??? sin flerta s pjevačicom???