Moderna Pepeljuga

Victoria Beckham: Nikad nitko nije htio hodati sa mnom

Foto: Pixsell
Victoria Beckham: Nikad nitko nije htio hodati sa mnom
28.12.2012.
u 11:02
Na britanskoj televiziji emitirao se dokumentarac o Spice Girls u kojemu je najpoznatija članica benda progovorila o danima svjetske slave. Nikad više neće se ponoviti te ludorije. Odlično smo se zabavljale. Čak i ja!, rekla je.
Pogledaj originalni članak

Najpoznatija žena nogometaša Victoria Beckham nikad se nije osjećala kao seks simbol i smatra da je u vrijeme najveće popularnosti \"Spice Girlsa\" bila popularnija kod žena nego muškaraca.

- Jednom je netko napisao kako svaka žena na svijetu želi biti jedna od nas te kako svaki muškarac želi hodati s jednom od nas. Nitko nije htio hodati sa mnom. Mislim da su svi samo htjeli biti u našem društvu - rekla je Victoria u dokumentarcu o grupi Spice Girls koji se emitirao na britanskoj televiziji.

Dodala je da se najbolje u životu provodila kao članica benda.

- Nikad više neće se ponoviti te ludorije koje smo izvodile. Odlično smo se zabavljale. Čak i ja! Izgleda da i ja znam biti smiješna! - istaknula je Victoria.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

RR
red_rad_disciplina
13:56 28.12.2012.

Na njoj se moze ustipnuti samo malo koze

DA
danebi
11:05 28.12.2012.

O kojeg li cuda!!!