NIŠTA OD POVRATKA?

Victoria Beckham angažirat će odvjetnike kako bi zabranila okupljanje preostalih Spajsica

Foto: Reuters
Spice Girls
Foto: Fiona Hanson/Press Association/PIXSELL
Spice Girls
Foto: Youtube
Spice Girls
Foto: Ian West/Press Association/PIXSELL
Victoria Beckham
Foto: Charles Guerin/Press Association/Pixsell
Victoria Beckham
15.01.2017.
u 17:22
Kada je lani saznala da se cure namjeravaju ponovno okupiti, Victoria je rekla da je to u redu, ali samo ako snime novi materijal, a ne izvode stare pjesme.
Pogledaj originalni članak

Iako je najavljeno kako će se tri od pet članica grupe Spice Girls okupiti pod imenom Spice Girls GEM i održati nekoliko koncerata na kojima će pjevati njihove najveće hitove, čini se da od toga neće biti ništa. Naime, Victoria Beckham poduzela je pravne korake kako bi zabranila izvođenje pjesama u čijem je stvaranju i ona sudjelovala.

Kada je lani saznala da se cure namjeravaju ponovno okupiti, Victoria je rekla da je to u redu, ali samo ako snime novi materijal, a ne izvode stare pjesme.

Izgubit će 10 milijuna funti

- Djevojke su devastirane. To je jako tužan način za završetak svega. Victoria je bila veliki dio njihovih života, a sad prijeti odvjetnicima kako bi uništila njihov povrtaka - rekao je izvor za The Sun.

Po nekim procjenama, Geri, Emma i Melanie tako će izgubiti čak 10 milijuna funti (86 milijuna kuna), koliko su mogle zaraditi na povratničkoj turneji.

>>Ne želi biti više dio Spice Girls: 'Nikad to više neću napraviti'

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
23:26 15.01.2017.

I ja sam devastiran.