od 10. do 12. prosinca

Veliki glazbeni outlet u Tvornici kulture: DVD Hladnog piva za 9,99 kuna, a CD Nicka Cavea za 49,99 kuna

Foto: Promo
Veliki glazbeni outlet u Tvornici kulture: DVD Hladnog piva za 9,99 kuna, a CD Nicka Cavea za 49,99 kuna
04.12.2013.
u 10:54
U ponudi su i CD-i i DVD-i Clasha, Colonije, Leonarda Cohena, Ede Maajke, Faithlessa, Letu Štuke, Incubusa, Manic Street Preachersa, Oasisa, Metallice, Madonne i mnogih drugih izvođača.
Pogledaj originalni članak

Veliki glazbeni outlet od 10. do 12. prosinca održat će se u Velikom pogonu Tvornice kulture u Zagrebu. Ove jeseni u većem prostoru, zbog sve većeg interesa i sve veće ponude, diskografske kuće Aquarius Records i Menart predstavljaju preko 15.000 naslova u svim formatima i žanrovima, s cijenama koje startaju već od 4,99 kn za CD-e i 9,99 za DVD-e.

Tako ćete DVD Hladnog piva "Knjiga postanka" moći kupiti za svega 9,99 kuna, a CD "Push The Sky Away" Nicka Cavea & The Bad Seedsa za 49,99 kuna. U ponudi su i CD-i i DVD-i Clasha, Colonije, Leonarda Cohena, Ede Maajke, Faithlessa, Letu Štuke, Incubusa, Manic Street Preachersa, Oasisa, Metallice, Madonne i mnogih drugih izvođača.

Premještanje lokacije Outleta u veliki prostor Tvornice kulture izazvalo je odlične reakcije glazboljubaca čije rezervacije preko FB stranice dolaze čak i van Zagreba.

Kroz tri dana, od utorka 10. prosinca do četvrtka 12. prosinca od 11 do 21 sat iz prve ruke provjerite zašto je Veliki glazbeni outlet i dalje mjesto najbolje i najpovoljnije glazbene kupnje za CD-e, DVD-e, vinile, knjige, box setove, majice…

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.