Nova ljubav

Vedrana Linardić zbog Ćorluke je spremna odseliti se u London

Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
Vedrana Linardić zbog Ćorluke je spremna odseliti se u London
27.10.2011.
u 19:00
Kada je govorila da nije u vezi s Čarlijem, Vedrana nije lagala jer, kaže, prijateljstvo katkad preraste u ljubav, a katkad i ne. Vedran ju je oduševio zrelim razmišljanjem
Pogledaj originalni članak

Iako su ih često viđali zajedno u zagrebačkim restoranima i klubovima, manekenka Vedrana Linardić (27) i nogometaš Vedran Ćorluka (25) poricali su vezu.

– Kad s nekim odeš na dva, tri pića, ne možeš reći da si u vezi i da je to velika ljubav. U tom trenutku nisam lagala – rekla je zaljubljena Vedrana na prezentaciji novih prirodnih krema. Vedran ju je oduševio zrelim razmišljanjem. Sviđa joj se što, iako slavan, nije umišljen i zna što želi. S njim može dugo i ozbiljno razgovarati.

– Katkad prijateljstvo preraste u ljubav, katkad i ne. Nama je znatno teže jer smo javne osobe i pod povećalom smo javnosti. Ali nikad nisam previše pričala o svojim ljubavima pa neću ni sada – rekla je manekenka. Dok je Vedrana u Zagrebu, nogometaš godinama živi na relaciji Zagreb – London. Zbog ljubavi je spremna otići za njim u London.

– Kad je ljubav u pitanju, sve se može dogovoriti. Vrlo sam razumna i ljubav mi je jako bitna. A tamo gdje je ljubav, tamo je i moj dom – iskrena je manekenka. Do sada je gradila karijeru u Hrvatskoj, a uskoro će se pokušati probiti i u inozemstvu. S titulom najseksi Hrvatice i djevojke nogometaša Tottenhama Vedrana će sigurno uspjeti.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 18

OB
-obrisani-
19:33 27.10.2011.

...kak je to dirljivo.

ED
eddinger1
19:20 27.10.2011.

Predivna ljubavna priča. He, he, he

OB
-obrisani-
21:14 27.10.2011.

sta ja znam. bas i nije nesto. nit ima neko lepo lice a i kolena su joj cudna. ali u svakom slucaju komentar joj je dobar, bila bi spremna otici i u London:) ali naravno ne da pere tanjire:)