Požurite se!

Večernji list daruje ulaznice za svjetski glazbeni spektakl Gipsy Kings

Foto: Promo
Gipsy Kings
Foto: Promo
Gipsy Kings
Foto: Promo
Gipsy Kings
Foto: Promo
Gipsy Kings
Foto: Promo
Gipsy Kings
Foto: Promo
Gipsy Kings
Foto: Promo
Gipsy Kings
Foto: Promo
Gipsy Kings
28.11.2017.
u 11:05
Osvojite 5x2 ulaznice za koncert legendarnih glazbenika na najvećoj ljubljanskoj pozornici
Pogledaj originalni članak

Ako ste oduševljeni vrućom rumbom i romantičnim flamenkom, ovaj spektakl nikako ne smijete propustiti. U ljubljanski centar Stožice, 2. prosinca dolaze slavni Gipsy Kings.

Svjetske latino zvijezde priredit će pravi spektakl. Legendarni izvođači ritmova rumbe i flamenka ponovo će očarati publiku. Uz svjetski poznati hit Bamboleo, bez kojeg ne prolazi gotovo nijedna zabava, publiku će zagrijati i drugim poznatim pjesmama kao što su Bem bem bem, Allegria, Djobi Djoba i Ben Ben Maria.

Foto: Promo
Gipsy Kings

Kada svih 8 članova benda istovremena zasvira na svih 8 gitara, događaj za pamćenje je zajamčen. Tijelom prolaze trnci, energija benda prenosi se na čitavu publiku i to je ono što njihove nastupe pretvara u spektakle za pamćenje. Njihova glazba budi osjećaje i prenosi pozitivnu atmosferu pa ne čudi da ih je rado slušao i kralj popa Michael Jackson.

Večernji list za svoje čitatelje osigurao je 5x2 ulaznice za ovaj latino spektakl. Sve što trebate jest odgovoriti na nagradno pitanje i ostaviti podatke. Najbržih pet osvaja nagradu!

Ne propustite biti dio ove posebne glazbene priče – zvijezde latino ritmova nesumnjivo će vas oduševiti!

Sretni dobitnici su:

1.    Nikolina Radičević
2.    Kristijan Berić-Ćurković
3.    Vinko Baranašić
4.    Tomislav Jakopović
5.    Vladimir Rakoš

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još iz rubrike Showbiz