pravi profesionalac

Vanna zapjevala na koncertu iako je toga dana pokopala baku

Foto: Michael Palijan / VLM
Vanna zapjevala na koncertu iako je toga dana pokopala baku
19.12.2009.
u 20:40
Sedmo izdanje bjelovarskog Božićnoga gala koncerta okupilo je kremu domaće glazbene scene. Uz Revijski gala orkestar pod ravnanjem Alana Bjelinskog nastupili su Ivana Vrdoljak Vanna, Sandra Bagarić, Marko Tolja, Los Caballeros te kao zvijezde večeri London community gospel choir, a dramski dio bio je povjeren Goranu Navojcu.
Pogledaj originalni članak

Dvije i pol tisuće Bjelovaraca i ostatak Hrvatske preko Hrvatskoga radija preksinoć su uživali u sedmom izdanju Božićnoga gala koncerta u Bjelovaru.

Uz Revijski gala orkestar pod ravnanjem Alana Bjelinskog nastupili su Ivana Vrdoljak Vanna, Sandra Bagarić, Marko Tolja, Los Caballeros te kao zvijezde večeri London community gospel choir, a dramski dio bio je povjeren Goranu Navojcu.

Unatoč tome što je toga dana bila na pokopu svoje voljene bake, Vanna je odlično odradila posao posvetivši dio pjesama baki.

– Božić ću, kao i dosad, provesti u krugu obitelji. Nadam se da ću sljedeće godine hodati po manje sprovoda jer sam ove godine bila na mnogima meni dragih i bliskih ljudi – kazala je Vanna i izrazila žaljenje što koncert nije prenosio i HTV.

Operna pjevačica Sandra Bagarić otkrila je da obitelji sprema iznenađenje.

– Na četiri dana vodim ih u jednu europsku zemlju gdje ćemo uživati – kaže. Riječki slavuj Marko Tolja nema djevojku, pa će za blagdane biti s obitelji, a dragim prijateljicama kupio je tek skromne darove.

– Mali znak pažnje. Trošenje neke velike love nema smisla – zaključio je Tolja.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.