44. rođendan

Vanna slavi rođendan, prisjetite se njenih najvećih hitova

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
vanna
01.09.2014.
u 18:00
Ivana Vrdoljak - Vanna, hrvatska pop pjevačica, rođena je u Koprivnici 1. rujna 1970. Glazbenu karijeru započela je u grupi Electro Team (E.T.), s kojom je snimila 4 albuma i mnoštvo hitova...
Pogledaj originalni članak

Ivana Vrdoljak - Vanna, hrvatska pop pjevačica, rođena je u Koprivnici 1. rujna 1970. Glazbenu karijeru započela je u grupi Electro Team (E.T.), s kojom je snimila 4 albuma i mnoštvo hitova, poput "Tek je 12 sati", "Da ti nisam bila dovoljna" i "Ja ti priznajem".

Nakon što je 1998. grupa prestala s radom, Vanna se posvetila solo-karijeri. 2001. pobjeđuje na Dori i predstavlja Hrvatsku na Eurosongu pjesmom "Strings of My Heart" te osvaja 10. mjesto. Njezin posljednji album, "Sjaj", izašao je 2010. U povodu njezina 44. rođendana, prisjetite se Vanninih najvećih hitova.

>>Vanna se nakon 16 godina vraća u E.T.!

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
00:28 02.09.2014.

Mislite Jovana ;)