Gen za film

Vanna: Moj Luka bi, poput djeda i oca, mogao biti redatelj

Foto: Pixsell, HTV
Vanna (1)
Foto: Pixsell, HTV
Vanna (1)
Foto: Pixsell, HTV
Vanna (1)
Foto: Pixsell, HTV
Vanna (1)
Foto: Pixsell, HTV
Vanna (1)
Foto: Pixsell, HTV
Vanna (1)
07.12.2012.
u 09:00
Ni kći Jana, baš kao ni njezin brat, ne pokazuje afinitete prema glazbi, no pjevačicu to ne brine. Njoj je bitno da ih dobro odgoji i usmjeri na životni put koji sami izaberu
Pogledaj originalni članak

Prosinac za naše glazbenike uvijek znači veći broj gaža, a iznimka nije ni Ivana Vrdoljak Vanna. Intenzivno nastupa, a sudjelovala je i u snimanju novogodišnjeg programa HTV-a. S Jelenom Rozgom, Jelenom Miholjević i Marijom Borić činit će natjecateljski tim posebnog izdanja emisije “Pjevaj moju pjesmu”. I dok Vanna reda suradnje s ponajboljim domaćim izvođačima, u svojoj kući pjeva – sama.

Nema kućnog benda

– Ni kći Jana ni sin Luka nisu veliki obožavatelji pjevanja pa o kućnom bendu ne trebam ni razmišljati – otkriva 42-godišnja glazbenica. No kada snimi novu pjesmu voli čuti komentar svoje djece.

– Što su stariji, to ozbiljnije shvaćaju glazbu i sve novo što snimim stave u kontekst stvari koji se nude na domaćem glazbenom tržištu – priča Vanna koja je u braku s redateljem Andrijom Vrdoljakom, sinom uglednog hrvatskog redatelja Antuna Vrdoljaka.

A da ne pada jabuka daleko od stabla, potvrdit će i Vanna opisujući afinitete sina Luke.

– Jako je znatiželjno dijete, zanima ga puno stvari, a posebno uživa u filmu – priča pjevačica. Možemo li se nadati i trećem redatelju iz obitelji Vrdoljak?

Predana majka

– Ne želim ništa prognozirati, ali moguće je. Bitno da su mi djeca zdrava i da ih mogu voditi kroz život jer su još mali, iako je Luki već petnaest godina, a Jani dvanaest – kaže Vanna i dodaje:

– Nisam pobornik toga da se djecu vječno doživljava kao bebe. Roditelj treba shvatiti da odrastaju i biti im podrška bez obzira na to koji smjer života odabrali.

Vanna za sebe kaže da je vrlo posvećena majka koja redovito djeci ide na roditeljske sastanke.

– Oduvijek samo ja idem u školu i brinem se o svemu. Tako je radila moja majka pa mi je to sasvim normalno – kaže pjevačica i otkriva da djeci uvijek pomogne u gradivu hrvatskog jezika, ali zato zapne na matematici.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

OB
-obrisani-
09:22 07.12.2012.

Čemu ovakvi tekstovi u novinama?

Avatar MENSA
MENSA
09:19 07.12.2012.

jbt nisam ni znal da mije punica......režiser........po cijele dane gleda nekakve TV sapunice!!!

RD
Red Dufrense
10:45 07.12.2012.

a možda postane i zapovijednik Starship Voyager-a.

Još iz rubrike Showbiz