Ples sa zvijezdama

Imamo pobjednike - Slavko i Gabriela su kralj i kraljica plesnog podija!

Foto: Nova TV
Foto: Youtube Screenshot
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
ples sa zvijezdama
Foto: Nova TV
Foto: Screenshot Instagram
Foto: Nova TV
02.06.2019.
u 20:41
Finale su izborili Slavko Sobin i Gabriela Pilić te Viktorija Rađa i Marko Mrkić. U finalu su Sobin i Pilić otplesali valcer, a Rađa i Mrkić su se odlučili za sambu. Pobjedu su odnijeli glumac Slavko Sobin i njegova mentorica Gabriela Pilić.
Pogledaj originalni članak

Imamo pobjednike ovogodišnje sezone povratničkog showa "Plesa sa zvijezdama, a to su Slavko Sobin i Gabriela Pilić. U finalu s njima našli su se Viktorija Rađa i Marko Mrkić.

Večeras je tri para pokušalo osvojiti titulu kraljeva plesnog podija. To su bili Ivan Šarić i Paula Jeričević, Slavko Sobin i Gabriela Pilić te Viktorija Rađa i Marko Mrkić. Svaki par večeras je otplesao tri plesa, a žiri su bili Dinko Bogdanić, Tamara Despot, Almira Osmanović i Nicolas Quesnoit.

TIJEK VEČERI

23:07 Pobjedu u ovosezonskom 'Plesu sa zvijezdama' odnijeli su Slavko Sobin i Gabriela Pilić!

23:05 Prebrojavanje glasova je u tijeku.

23:00  Glasanjem žirija nakon sa tri plesa oba para su izjednačena.

22:57 U tijeku je nastup plesne trupe, a glasovanje će uskoro biti gotovo.

22:39 U ritmu sambe po poslijednji put su otplesali Viktorija Rađa i Marko Mrkonjić.

22:29 Svoj poslijednji valcer plešu Slavko Sobin i Gabriela Pilić. Glumac je jako emocionalno komentirao riječi Ivana Šarića upućene njemu u video isječku i poručio publici i njemu da ga voli. 

22:24 Linije su opet otvorene, pobjedu u "Plesu sa zvijezdama" odnosi par koji dobije naklonjenost gledatelja pred malim ekranima.

22:19 Finale su izborili Viktorija Rađa i Marko Mrkić te Slavko Sobin i Gabriela Pilić.

Ivan Šarić i Paula Jeričević su završili svoje natjecanje u "Plesu sa Zvijezdama" kao trećeplasirani i s mnogo zahvala napustili su pozornicu.

22:11 Glasanje je zatvoreno. Kratak predah uz reklame pa ćemo saznati koja dva para idu u finale.

22:01 Uskoro će se zatvoriti linije za glasovanje i saznat ćemo koja dva para idu u finale. Prema bodovanju žirija, tron s 80 bodova skupljenih od oba plesa drže Slavko i Gabriela i Viktorija i Marko. Ivan Šarić i Paula Jeričević imaju 78 bodova.

21:46 Posljednji par koji se predstavlja freestyle izvedbom su Viktorija i Marko. Izabrali su pjesmu "River" mlade hip-hop zvijezde Bishop Briggs, a na kiši su otplesali fenomalni segment koji je izvrnuo žiri iz sjedala. Dobili su maksimalni broj bodova - 40.

- Wow - Dinko Šimunović je bio kratak i dodao da su ga oborili s nogu.

21:29 U nastavku na svilenim nitima plešu Slavko i Gabriela, a na plesnom podiju im se pridružilo šest plesača. Emotivan plesni par umalo se rasplakao pred žirijem nakon što su suočeni s činjenicom da im je ovo možda posljednji ples. Za ovu izvedbu dobili su 40  bodova.

21:17 Nakon bloka reklama plesni podij ponovno preuzimaju Ivan i Paula i freestyle plesom su u potpunosti razoružali publiku i žiri. Šarić je pjevnim notama otvorio njihov segment, a salve pljeska i podržavajućih uzvika preplavile su dvoranu. Za svoju izvedbu dobili su 39 bodova.

- Ti si od njega napravila čudo - pohvalila je Paulu Almira.

20:56 Viktorija Rađa i Marko Mrkić zaplesali su valcer na pjesmu "Perfect" Eda Sheerana. Svojom izvedbom zaradili su maksimalnih 40 bodova od žirija.

- Mene osobno da se pita, ti si moja pobjednica plesa sa zvijezdama - rekla je Tamara Despot Viktoriji nakon emocionalne izvedbe.

Foto: Youtube Screenshot

20:45 Nakon prvog bloka reklama plesni podij preuzimaju glumac Slavko Sobin i Gabriela Pilić te plešu paso doble. Dinko i Tamara su u potpunosti oduševljeni njihovom izvedbom. Za svoju izvedbu dobili su 40 bodova od žirija.

- Paso ti leži. Tu si doma - rekla je Sobinu Almira Osmanović.

Foto: Nova TV

20:25  Prvi par su komičar Ivan Šarić i mentorica Paula Jeričević. Žiri im je zadao tango, a Paula tvrdi da im je taj ples zadan kako bi ga popravili.Za svoju izvedbu dobili su 37 bodova, a Nicolas Quesnoit je u šali prvo pokazao dvojku, na što Šarić nije mogao sakriti vidno iznenađenje.

Foto: Nova TV

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

IG
Igggy
23:16 02.06.2019.

Hrvati vole Slavka više od Ruže i Kolakušića zajedno. Bravo Slavkec!

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
00:45 03.06.2019.

Potpuno zasluženo, Šarića je spasila predsjednica žirija u dvoboju za finale a mora se priznat da je Grubnić bio bolji a slično razmišlja i objektivni Nikolas,kamermana treba u more bacit zbog stalnog snimanja namrgođenog Rađe i kako reče Viktorijin partnerr : " onaj visoki muž " natamburat će ju kad dođe doma jugonostalgičar

GE
generaly
16:53 04.06.2019.

Hvala Bogu da Hrvati znaju prepoznati vrijednost i ljepotu duha. S obzirom na njihove političke izbore, moglo se posumnjati u njihovu elementarnu inteligenciju, ali i moral.