psovke i prostote

Redatelj poludio i u prostom videu poručio Hollywoodu što misli

Foto: Screenshot
owe boll
10.06.2015.
u 09:11
Boll je na YouTubeu objavio video kojim se oprašta od Hollywooda. – Je**te se – nazvao je video i poručio to svima koji gledaju
Pogledaj originalni članak

Redatelj njemačkog porijekla, Uwe Boll, poznat i kao najgori redatelj na svijetu, financirao je, režirao i producirao mnoge filmove, no dosta mu je Hollywooda.

Boll je na YouTubeu objavio video kojim se oprašta od Hollywooda. – Je**te se – nazvao je video i poručio to svima koji gledaju. Prije svega Kickstarteru i servisu IndieGoGo, gdje je pokušao prikupiti sredstva za snimanje filma "Rampage 3". Nije uspio, pa je odlučio sve pozdraviti psovkama.

Iako nije uspio snimiti film i sakupiti novac, Uwe kaže da ima dovoljno novca da do kraja života igra golf. Potom je objavio još jedan video, u kojem napada slavne stanovnike Hollywooda i poziva ljude da ubiju bogate.

>>Je li Uwe Boll snimio film o Auschwitzu?

>>Najgori redatelj svijeta dao se u politiku

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Ironman0105
Ironman0105
02:47 11.06.2015.

mozda bi i uspjel nazicat neku lovu za svoje trecerazredne filmove da je naucil engleski....

LI
liliZG
15:21 11.06.2015.

čovjek se našmrkal...