sreća i tuga

Usred potresa i pandemije naša bivša manekenka udala se u Glasgowu: 'Jedva sam smogla snage'

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
30.12.2020.
u 11:42
- Uspjeli smo. Unatoč 2020. Unatoč pandemiji koja je paralizirala cijeli svijet. Unatoč potresima koji uništavaju moju zemlju. Uspjeli smo. Ljubav uvijek nađe način - poručila je Anita Dujić.
Pogledaj originalni članak

Dok se Hrvatska još oporavlja od razornih potresa koji su zadesili Sisak i Petrinju, a osjetili su se i u Zagrebu bivša manekenka Anita Dujić svojim je pratiteljima na Instagramu otkrila da je uplovila u bračnu luku s partnerom Duncanom Broadfootom u Glasgowu.

- Uspjeli smo. Unatoč 2020. Unatoč pandemiji koja je paralizirala cijeli svijet. Unatoč potresima koji uništavaju moju zemlju. Uspjeli smo. Ljubav uvijek nađe način.  Nakon jučerašnjih vijesti srce mi se slomilo, suze su se nizale i morala sam se pošteno potruditi da pronađem snagu i stavim osmijeh na lice za jedan od najvažnijih dana u mom životu. Hvala mojoj obitelji i prijateljima na ogromnoj podršci, iako nisu mogli fizički biti uz nas. Drž'te se svi doma, zajedno smo jači, a ovo će proći. Mora - napisala je Anita uz fotografiju s vjenčanja sa škotskim menadžerom kojeg je upoznala na Visu 2017. godine.

Foto: Instagram

U siječnju prošle godine par je dobio djevojčicu kojoj su nadjenuli ime Lily. Inače, Dujić je već bila u braku sa scenografom Ivanom Veljačom, bratom Jelene Veljače, a nakon njega u vezi je bila i s glumcem Ivanom Hercegom.

Foto: Instagram

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

TK
tkoznaa
12:39 30.12.2020.

Bravo Anita! Ajmo deca sada vanka svi. Jel se sjećate priće maših roditelja kada su se ženili njemicama za papire. Evo sada ižamo europu, ne trebaju papiri, samo odeš i unatoč problemima u Hrvatskoj riješiš probleme na zapadu. Koji članak, pun emocija.

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
12:13 30.12.2020.

Prava hrvatica Anita je uspjela i spasila se. Anita je uspila pobići sa domačeg balkana.