komplimenti pljušte

Uršula Tolj u kratkoj haljini oduševila gledatelje: 'Najljepše noge u Hrvatskoj'

Foto: reuters
Foto: reuters
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: Dario Njavro/HRT
Foto: Renato Branđolica/HRT
Foto: Instagram
08.02.2021.
u 14:07
Ovog puta Tolj je u studio stigla u kratkoj haljini boje ciklame i štiklama iste boje, a njezino je izdanje ponovno oduševilo pratitelje na Instagramu.
Pogledaj originalni članak

HRT-ova urednica i voditeljica emisije ''Kod nas doma'' Uršula Tolj u posljednje vrijeme privlači sve više pozornosti zbog odjevnih kombinacija u kojima se pojavljuje u emisiji. Ovog puta Tolj je u studio stigla u kratkoj haljini boje ciklame i u štiklama iste boje, a njezino je izdanje ponovno oduševilo pratitelje na Instagramu. – Volim svoj posao – poručila je voditeljica u opisu fotografija na kojima ležerno pozira u studiju.

Njezina je objava prikupila tristotinjak lajkova i mnoštvo komentara. "Vi ste po meni najljepša Hrvatica", "Super nogice", "Blistaš", "Najljepše noge u Hrvatskoj", samo su neki od komentara pratitelja.

Foto: instagram

Podsjetimo, vesela i nasmijana Riječanka nedavno se osvrnula na prozivanja kolegica voditeljica i njihovih odjevnih kombinacija, u odnosu na kolege voditelje. – Pa, to je nešto na čemu moramo poraditi kao društvo. Na tim dvostrukim kriterijima. Već samo primjećivanje da žene nisu jednako komentirane kao muškarci korak je u tom smjeru – rekla je Uršula za 24 sata nakon što su je upitali kako gleda na to da se ženama često sudi zbog modnih kombinacija, ali ne i muškim kolegama.

Otkrila je pritom tko će ove godine odijevati voditeljice Dore Danielu Trbović, Doris Pinčić, Jelenu Lešić i Barbaru Kolar. – Bit će odjevene pod pomnim okom naše kostimografkinje Nataše Svekler primjereno svečanosti glazbe kakva Dora jest. Proba ćemo imati mnogo, i za izvođače i za voditeljice i za sve nas jer želimo da Dora 2021. bude najbolja do sada – kazala je Uršula.

Foto: instagram

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 20

Avatar rubinet
rubinet
14:36 08.02.2021.

A gdje su sad ženske udruge ? Zašto sad borkinje za ženska prava ne prosvjeduju kontra eksploatacije ženskog tijela na račun intelekta ?

SA
sani1
14:15 08.02.2021.

Jadna ti zemlja kojoj su ovo najljepše noge.

MA
majstorsmora
14:21 08.02.2021.

Zdepasto, kratko i debelo...dosadni ste