3x2 ULAZNICE

Večernji vas vodi na ULTRA Europe festival

Foto: Promo
Ultra
Foto: Borna Filic/PIXSELL
17.07.2016., Split - Treci dan Ultra Europe festivala. DJ Hardwell. Photo: Borna Filic/PIXSELL
Foto: Borna Filic/PIXSELL
Ultra Europe Festival
Foto: Promo
Ultra Europe
Ultra Europe 2017
Foto: Promo
Ultra Europe
Foto: Promo
Ultra Europe
Foto: Promo
Ultra Europe
12.07.2017.
u 14:10
Osvojite ulaznice i ne propustite najbolji ljetni provod na splitskom Poljudu uz najveća imena glazbe
Pogledaj originalni članak

Peto, jubilarno izdanje ULTRA Europe festivala je pred vratima, a održat će se na dobro znanoj lokaciji splitskog Poljuda od 14. do 16. srpnja 2017. Festival u Splitu jedini je ULTRA festival koji nosi dodatni naziv Europe’s Premier Destination Music Festival jer, uz vrhunsku glazbu, stavlja naglasak na Split, Dalmaciju i ljepote hrvatske obale. Split će ugostiti više od 150.000 posjetitelja, a bogat glazbeni program pod nazivom Croatia Music Week trajat će od četvrtka, 13. srpnja do srijede, 19. srpnja u Splitu te na Braču, Hvaru i Visu.

ULTRA je jedan od najvećih svjetskih EDM festivala koji se održava na 5 kontinenata i 10 lokacija, među kojima su neki od najvećih svjetskih gradova: Miami, Rio de Janeiro, Singapur, Tokio, Santiago, Seul, Hong Kong, Bangkok i Buenos Aires.

Neka od imena koja će ove godine biti zaslužna za dobru atmosferu na Poljudu su Chase & Status, The Prodigy, Major Lazer, David Guetta, Carl Cox i mnogi drugi.

Još niste nabavili ulaznice? – ne brinite se –  jer Večernji daruje 3x2 ulaznice najkreativnijim sretnicima! Ulaznice koje dijelimo su festivalske te vrijede za sva tri dana festivala!

Ako želiš na ULTRA Europe festival, sigurno si iskusan u partijanju i ne nedostaje ti dobrih priča. Zato odaberi najbolju priču, ispričaj je u našem obrascu u nastavku, ostavi podatke i zaputi se na najbolji ljetni provod u Hrvatskoj!

Troje najkreativnijih sretnika nagrađujemo s dvije ulaznice za najluđi ljetni party!

Ne propustite festival godine i pridružite nam se na splitskom Poljudu na jednom od najvećih svjetskih festivala uz vrhunska imena moderne glazbe!

Sretni dobitnici su:

Mia Barbir

Ivana Škoro

Eni Kamenar

Čestitamo!

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

GO
goronja
21:20 10.07.2017.

ja bi preispitao organizatore otkuda im novci za sve te dj-e od kojih nekima cijena ide i do 300 000 eura. a na Ultri će ih biti ohoho.